Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 11 Ocak 2019, Cuma 09:32:33 tarihinde eklendi. 1017 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YAŞASIN ÇÖP KONTEYNIRLARI GELİYORMUŞ, GİDERKENDE SEVİNMİŞTİK -

YAŞASIN ÇÖP KONTEYNIRLARI GELİYORMUŞ, GİDERKENDE SEVİNMİŞTİK

 

Gazetelerde okudum. Belediyemiz “yüz bilmem kaç adet çöp konteynırı ısmarlamış” çok sevindik, çok çok. Bence belediyemiz bu konteynırların gelişini çok iyi kutlamalı. Çok görkemli törenler yapmalıyız. Avrupa’dan falan dostlarımız gelmeli. Hani bilmem hangi dernekler falan bizim belediyeye şilt, madalya vesaire veriyorlar ya işte o derneklerde katılmalılar yeteri kadar gürültü çıkarmalılar. Hollanda dan falanda gelmeliler. Rotaryanlar, lionslar bu işi çok iyi bilirler. Bu hizmet öyle bir sözle geçiştirilmemeli. Hatta Kılıçdaroğlu bile gelmeli, o görkemli nutuklarından birisini icra etmelidir.

Sahi Lüleburgaz da eskiden de böyle bir çöp konteynırı yok muydu? Vardı, değil mi? Kim kaldırdı? Emin başkan değil mi? Neden kaldırmıştı ki? Eh bıkmıştık canım, bir de böyle deneyelim demiştik. Denedik, buna da bıktık, şimdi yeniden istiyoruz.

Hani eşeğe binersin, yorulursun, sonra iner dinlenirsin. Sonra yolda yorulur yeniden binersin gibi. Eşek dedim de aklıma geldi. Şimdiki konteynırlarımız geliyor diye sevindik ya, şuna benzedi. Hani Allh C.C. fakir kulunu sevindirmek istedi miydi, önce eşeğini kaybettirir, sonra da buldurur sevindirirmiş. Bizde önce kaybettik diye üzüldük. Şimdi bulduk çok sevindik. Eh bizi sevindirenleri de Allah C.C. sevindirsin. Hem sonra önümüzde bir seçim var, dedim ya. İşte ne güzel bir başlangıç, ne güzel bir hizmet. Yahu bu işte bir şike var gibi. Öyle ya, bu reisi önceki Emin başkan seçtirdi diyorlar. Emin başkan sakın kendi adayına iyi bir başlangıç olsun diye böyle bir numara yapmış olmasın. Hani yapar mı yapar. Böyle kata kullili işlere kafası çalışır. Önce kendisi yasaklandı, sonra adamı getirdi ve kahraman oldu. çok zekice bir iş doğrusu.

Bazıları da diyorlar ki, bıraksın bu çöp işlerini de şu taş köprünün yakınına bir köprü daha yaptırsın da araçlar ve insanlar sıkışıp durmasınlar, bazen de köprüden aşağıya düşmesinler. Tamam demesine diyorlar da, siz bilmiyor musunuz kardeşim biz köprülere karşıyız. Genel başkanımız! Kılıçdaroğlu’nun dedeleri dersimde ne için öldü köprü yaptırmamak için değil mi? Dersim isyanı bu yüzden çıkmadı mı? Biz köprüye karşıyız..! hem orada otlar var yeşillikler var oraya köprü yaparken o otlar yeşillikler tahrip olacak. Otları ezdirmeyiz, köprü yaptırmayız. İstanbul boğazına yaptınız da ne oldu? trafik yine sıkışık. Çöp konteynırlarının yanında size konser vereceğiz. Öbür yılbaşında etrafı daha da güzel süsleyeceğiz, daha çok havai fişek patlatacağız. Siz bizi seçmeye devam edin biz de size izmir marşı söyleyelim. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek