Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 03 Ocak 2019, Perşembe 09:26:15 tarihinde eklendi. 1970 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doğru İnsan. -

Doğru İnsan.

 

Bugün yeni yılın üçüncü günü. İyi şeyler düşünüp yeni şeyler yazmak lazım.

Bu yılın ilk yazısını “neden gayrimenkul danışmanı” sorusuna ayıralım.

En cazip yatırım bölgelerini ve en değerli gayrimenkul projelerini diğer bütün yatırım araçları ile mukayese ederek en fazla kazancı elde etmek istiyorsanız profosyenel gayrimenkul danışmanlarına ihtiyacınız var demektir. Hatta hakiki profosyenel gayrimenkul danışmanına…

Türkiye’de hiç bir zaman emlakçı eksikliği yaşanmadı. Yerleşimin yoğun ve hareketli olduğu bölgeler emlakçı kaynıyor. Kurumsal gayrimenkul danışmanlarının en büyük avantajı eğitimdir. Danışman bu hizmeti gerçekleştirmek ve güncel gelişmeleri takip etmek için sürekli olarak mesleki eğitimlere katılır.
Gayrimenkul Danışmanı ile çalışmanın faydası ve avantajları nelerdir?

·         Gayrimenkul Danışmanı öncelikle sizin ihtiyaçlarınıza Uygun Planlama yapar.

·         Bölgenin uzmanıdır, ya da ilgili bölgenin uzmanı danışmanlar ile ortak çalışır.

·         Profesyonel pazarlama planı ile mülkün doğru fiyat ile sizin ihtiyacınız olan sürede satılması/kiralanmasını sağlar.

·         Çok miktarda alıcı adayına ulaşmak için farklı kanallardan dijital, network, gerilla ve klasik pazarlama çalışmalarını profosyenel kadroyla yürütür.

·         Gayrimenkul Danışmanları sözleşmeli çalıştıkları için hizmet bedellerini tahsilat korkusu taşımazlar. Diğer emlak firmaları ile ortak çalışmalar kolaylaşır.

·         Profesyonel Gayrimenkul Danışmanları ofislerinde alıcı adaylarının kayıtlarını düzenli tutarlar ve veri tabanı oluştururlar. Benzer mülkler ile ilgilenmiş alıcı adaylarına bu mülkü sunar.

·         Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı hedef kitleyi belirler ve bu profildeki alıcı ve yatırımcılara ulaşacak tanıtım araçları ile onlara yönelik pazarlama çalışması yapar. Özellikle ticari gayrimenkullerde çok etkilidir.

·         Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Broşür, Tanıtım Dosyaları hazırlayıp sosyal medyadan faydalanır. Teknolojik altyapıya yatırım yaparlar. Bu altyapıyı kullanan danışmanlar alıcıları hızlı şekilde bilgilendirir ve kendi portföylerine çekerler.

·         Danışmanlar kendilerini ve mal sahiplerini oyalayacak kişileri eleyerek daha verimli çalışırlar ve sonuca daha kolay ulaşırlar.

·         Gayrimenkul Danışmanı en uygun şartları ve oranları alıcılara ileterek onların kredi almalarını ve satışı kolaylaştırır.

·         Gayrimenkul Danışmanı muhtemel alıcılar ile görüşür, kalifiye alıcıları belirler, pazarlığı yürütür ve teklifler alır. Mal sahibinin kabul ettiği teklif için, satış işlemi sürecinde alıcı ve satıcı için güvenli para transferini sağlar. Kurumsal bir firmada çalışan güvenilir bir danışman kapora almakta zorlanmaz. Satış sürecinde ve sonrasında gerek duyulan bürokratik işlemleri takip eder ve çözüme ulaştırır.

·         Gayrimenkul Danışmanı baştan sona tüm süreçte yapılan pazarlama aktivitelerini ve işlemleri düzenli şekilde mal sahibine bildirir.

Herkes doğru insanı bulmak ister, yanılmamak için. Oysa kimse uğraşmaz, doğru insan olmak için.  Sevgiyle kalın.

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek