HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 25 Aralık 2018, Salı 09:26:51 tarihinde eklendi. 927 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DEMEDİM Mİ “KILIÇDAROĞLU İÇ SAVAŞ ÇIKARMAK İSTİYOR” DİYE -

DEMEDİM Mİ “KILIÇDAROĞLU İÇ SAVAŞ ÇIKARMAK İSTİYOR” DİYE

 

Kılıçdaroğlu işçileri sokağa çağırdı. Ne yapacak işçiler sokakta? Acaba bu çağrı öyle masum bir çağrı mı? Yani Kılıçdaroğlu’nun istediği işçiler sokaklarda sakin sakin yürüsünler, arada bir de sloganlar falan haykırsınlar öyle mi?

Eğer öyle olsa yıllar önce Demirel’in dediği gibi “yollar yürümekle aşınmaz” der geçeriz, ama gazın ayağı öyle değil, Kılıçdaroğlu’nun niyeti de öyle değil. Bir kere DHKPC’liler, PKK’lılar ve de Soros bu çocukları pusuda bekliyor. Taksim kalkışmasında beceremediklerini, 15 Temmuz 2016 FETÖ isyanında başaramadıklarını yeni bir kalkışmayla başarabileceklerini, Türkiye’yi iç savaşa kaosa sürükleyebileceklerini hesap ediyorlar. Yoksa Kılıçdaroğlu’nun çağrısı öyle masumane bir sokak gösterisi falan değildir. Zira bu satırlarda defalarca yazdım “Kılıçdaroğlu Soros vakfından yardım alıyor.” Diye. Bunu kendi milletvekili Barış Yarkadaş’tan duymuştum. Kaynakta gösteriyorum ki bizim sözüm ona pek Atatürkçü CHP’liler bana küfür etmesinler. Ee, Soros vakfından yardım alan ve onun vakfının kurucusu ve üyesi olan bir kişi halkı sokağa ne için çağırır? Suriye’de Libya’da, Ukrayna’da, Gürcistan’da neler yaptıysa, neleri başara bildiyse aynısını Türkiye de başarabilmek için tabi ki. Siz işçiler sokağa inerse hak istemek eylemimi olacak sanıyorsunuz?

Eğer öyle sanıyorsanız siz Kılıçdaroğlu’nuda, Soros köpeklerini de, Türkiye’nin düşmanlarını da hiç tanımamışsınızdır demektir.

Benim yazılarımı okuyanlar bilirler. Kılıçdaroğlu CHP’nin başına geldiği günden beri yazıyorum. Kılıçdaroğlu CHP’yi iktidar yapmak için orada değil. Yani oy alarak diyorum. Onu CHP’nin başına getirenler, Türkiye’yi kargaşaya, kaosa, dahası iç savaşa sürüklesin diye onu CHP’nin başına oturttular. ABD FETÖ’yü ne için beslediyse, yani FETÖ’den ABD ne beklediyse Kılıçdaroğlu’ndan da onu bekliyor. Yahu Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin başına bir kaset operasyonuyla FETÖ, yani CIA getirmedi mi? Peki niye getirdi? Türkiye’ye hizmet etsin, diye mi getirdi? Adamın anası Ermeni, dedesi Dersim isyancısı, kendisi 68. Kuşağı anarşisti, Atatürk’ün partisinin başında, ne beklenir?

Şu Burgaz sokaklarında yarım saat dolaşsam kırk tane daha iyisin bulurum, ama yüz yıl dolaşsam Almanlara “Türkiye’ye gitmeyin can güvenliği yok, işçiler sokağa çıkın” diyebilecek bir kişiyi bile bulamam. İşte CIA ve FETÖ öylesini bulmuş tepe tepe kullanıyor. Kullansın bakalım de elinde patlasın. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek