İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu yazı 21 Aralık 2018, Cuma 09:37:00 tarihinde eklendi. 984 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KILIÇDAROĞLU ÜLKÜCÜLERİ Mİ ÇOK SEVER YOKSA PKK’LILARI MI? -

KILIÇDAROĞLU ÜLKÜCÜLERİ Mİ ÇOK SEVER YOKSA PKK’LILARI MI?

 

Geçenlerde öyle dedi ya “ben ülkücüleri çok seviyorum” dedi ya, o zamandır düşünüyorum, sahi hakikaten seviyor mu? Ya da bir delikanlının kız arkadaşını sevdiği gibi mi seviyor veya benim kurbanlık koçumu sevdiğim gibi mi seviyor? Geçen sene kurban da güzel bir koç almıştık. Onu çok sevmiştim. Sonunda kesip yedik. Kılıçdaroğlu’da öyle mi seviyor acaba? Herhalde Mevlana’nın sevdiği gibi “kim olursan ol yine de gel” ya da Yunus’un “yaratılanı severim, yaratandan ötürü” anlayışıyla sevecek değildir. Zaten öyle olsa herkesi sevmesi lazımdır.

Sahi Kılıçdaroğlu ülkücüleri seviyor mudur? Ya da PKK’lıları mı daha çok seviyor mudur? Mesela Alman Fox dergisine “Türkiye de can güvenliği yok, gelmeyin” diyen, ispanyada enteryonal toplantısında “Türkiye’ye para göndermeyin, yatırım yapmayın, Türkiye batacak” diyen “Afrin’e girmeyin, PYD Kürtlerin siyasi oluşumudur” diyen bir adam ülkücüleri mi sever yoksa PKK’lıları mı? Veya hani Ankara’dan İstanbul’a yürürken bir tarafında PKK’lılar öbür yanında FETÖ’cülerle yürüyen bir adamın kimleri daha çok sevdiği belli değil mi? Madem ülkücüleri çok seviyor idiyse o uzun yürüyüşünde yanına bir ülkücüde alıp da birkaç adımda ülkücüyle yürüseydi ya. Ziya paşa ne diyordu? “ayinesi işidir kişinin lafa bakılmaz. Rütbei aklı bilinir eserinden”

Ulan Kılıçdaroğlu senin Seyid Rıza’nın akrabası olduğunu da biliriz, Yamoş’un oğlu olduğunu da biliriz, talebeliğinde komünistlerle beraber olduğunu da biliriz, sen kimi kandıracaksın ki?

Eski ülkücüleri kandıramazsın da, mesela Devlet Bahçeliyi kandıramazsın, hani ona başbakanlık teklif etmiştin de kandıramamıştın ya, belki Meral Hanımı kandırabilirsin, tabi o da ne kadar ülkücüyse. Zaten onun ihtiras ve intikam duygularının gücü sizi kardeş bile yapabilir. Ama dediğim gibi gerçek bir Türk İslam ülkücüsünü sen değil senin feriştahın bile kandıramaz, yani seni bir kasetle CHP’nin başına getirenler bile gerçek ülkücüyü kandıramaz. Şimdi de halkı sokaklara isyana davet ediyorsun ya, gerçek ülkücüleri o zaman görürsün. Zira onların hayatı sizin gibi sokak eşkıyalarıyla mücadeleyle geçmiştir.

Allah C.C. Türk milletini korusun ve yüceltsin. Bir de ülkücülerin Kılıçdaroğlu’nun sevgisine layık olmaktan korusun. Amin. Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek