33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 18 Aralık 2018, Salı 09:36:32 tarihinde eklendi. 870 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SOROS’UN ÇOCUKLARI RAHAT DURMAYACAKLAR -

SOROS’UN ÇOCUKLARI RAHAT DURMAYACAKLAR

 

SOROS kimdir? Daha önce yazmıştım.

“Açık Toplum Vakfı” adında bir vakıf kurmuş onunla ülkeler yıkıyor, ortalığı karıştırıp iç savaşlar, isyanlar çıkartıyor, iktidar değiştiriyor.

Şu anda kirli eli Fransa’da. Dün Gürcistan’da, Ukrayna’da, Suriye’de, Libya’da velhasıl karışan, karıştırılan, iç savaş çıkan kan dökülen her yerdeydi.

Öğrendik ki İstanbul menşeyli bir firma Fransa’dan sarı gömlek siparişi vermiş hem de yüklü miktarda. Hani İstanbul Taksim’de bir isyan denemesi başlatmışlardı ya ağaç bahaneydi de “Mesele ağaç değil, siz hala anlamadınız mı?” demişlerdi ya. Başbakan “Ne istiyorsunuz” dediğinde “köprü yapmayacaksın, havaalanı yapmayacaksın, Türkiye’yi kalkındırmayacaksın…” şartlarını öne sürmüşlerdi ya araçları, dükkanları yakıp ortalığı tahrip etmişlerdi ya savcılık onlarla ilgili iddianameyi yayınladı. Meğer bu kadar yıkımı da yapanlar aynı SOROS-bu! Çocuklarıymış. SOROS’un adamı, kavala açık toplum vakfı Türkiye şubesi başkanı kavala hem PKK’ya yardım etmekten, hem de Taksim olaylarını düzenlemekten tutuklu, işte ondan bahsediyorum, yine kıpırdanıyorlar. Galiba gine bir şeylerin peşindeler. Gerçi SOROS Türkiye’den ümidini kesmiş diyorlar. İstanbul’daki merkezini Almanya’ya taşıyormuş. Türkiye’de çok deşifre olmuş, çalışamaz hale gelmiş falanda, güvenilmez bunlara. Bunlar şeytandan daha beter.

SOROS-bu çocuklar Türkiye’de bir iç isyan bir iç savaş çıkartabilmek için her yolu deneyecekler. Kuduruyorlar, çıldırıyorlar. Bugüne kadar denedikleri her plan iflas etti. Hedef Tayyib Erdoğan, gibi gösterilse de hedef bizatihi Türkiye’dir, varlığımızdır, birliğimizdir. Bunların elleri, kolları çok uzun arkaları kuvvetli. Bizdeki muhalefet partilerini de sanki bunlar çekip çeviriyorlar. Kılıçdaroğlu zaten onların vakıflarının kurucusu ve hale üyesidir. Barış Yarkadaş söyledi. Onun için Almanya’da PKK’lılarla görüşüyor. Onun için Taksim haydutlarına “alınlarınızdan öpüyorum” dedi. Tabiki bu milleti alt edemeyeceklerdir. Bu millet ne şeytanları alt etti. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek