Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu yazı 14 Aralık 2018, Cuma 09:30:45 tarihinde eklendi. 952 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FRANSA OLAYLARINA BAKIŞ VE TÜRKİYE -

FRANSA OLAYLARINA BAKIŞ VE TÜRKİYE

 

Fransada’da yine SOROS’un çocukları meydanda. Ben onlara “SOROS bu çocukları” diyorum ya, tam da öyleler. Rokofeller ve taşeronu Soros’un kurmaya çalıştıkları “Dünya krallığı” hedefine Fransa ve de Avrupa Birliği’nden aykırı ses vardı. Fransa “Avrupa Ordusu” fikrinin öncüsüydü. Oysa NATO Siyonizmin dünya krallığının badigardı yani fedaisi gibiydi. Yani ABD’nin yani Siyonistin emrinde bir silahlı güç idi. Eğer Avrupa ordusu kurulursa dünyadaki NATO’nun en ciddi rakibi olacak, hem de bu güç NATO’dan kopmuş olacak. Bu durum Siyonist Rokofeller ve Soros için telafisi zor bir kayıp olur. Avrupa ordusunun kurulması fikrini ilk destekleyen de Rusya oldu. İlginç değil mi? Eğer Avrupa ordusu Rusya’ya karşıysa, neden Rusya destekliyor? Çünkü kaybeden yani kontrolden çıkan Avrupa’yı kaybeden ABD olacakta ondan.

OLAYLARI GÖRMEK VE GÖSTERMEK.

Bu işler büyük işler, biz kendi bahçemize dönelim. Bizdeki Taksim olayları. Darbe girişimi, PKK hadisesi, DHKP çeteleri, hatta Daeş velhasıl yıkıcı bütün çeteler, eylemler, alçaklar, her ne kadar zararlı çete, olay, yayın, siyasi vaka varsa bunları perde arkasından destekleyen hep bu Soros ve buralardaki adamlarıdır. Ha bu olaylar yüzyıldan beridir var. Tamam Siyonizmde zaten uzun zamandan beri vardır. Şimdiki büyük şeytan, yani baş şeytandan bahsediyorum.

Avrupa’daki medyanın bakış açısına bir bakın. Avrupalılar bir olay olduğunda onu ülkelerine en az zarar verecek şekilde gösteriyorlar. Televizyon gazete her türlü medya buna çık dikkat ediyor. Bizde de bir takım medya tam tersine Türkiye’de bir olay bir eylem olduğunda ülkemizin düşmanı olan medyalarla adeta yarışarak onu en çok zarar verecek şekilde yayınlıyorlar. Taksim kalkışmasında dünyada ne kadar Yahudi, Siyonist medya varsa günler önceden hazırlıklarını yapıp en yıkıcı ve Türkiye’ye en çok zarar verecek şekilde yayınlamışlardı. Tabi bizdeki Siyonist sermayeli medyayla beraber. Duyuyorum ki şimdi Fransız medyası bu olaylardan hiç bahsetmiyormuş. Sadece bizim TRT ve diğer milli medyalarımız bu olayları çekip dünyaya servis ettiriyormuş.

Bizdeki bir takım medyanın ne kadar yıkıcı, ne kadar hain olduğunun güzel bir işareti de budur. Hollanda’da bir uçağımızın yere çakıldığında bizdeki bir takım medyanın nasıl bir ay boyunca T. Havayolları aleyhinde yayın yaptığını asla unutmadım. Düşman durmaz. Biz asıl içimizdeki düşmanları durdurmanın yollarını bulalım. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek