Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu yazı 13 Aralık 2018, Perşembe 09:28:37 tarihinde eklendi. 1784 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP üyesinin istediği oldu - Ertan Bayer

 CHP üyesinin istediği oldu

 

2019 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’ni Lüleburgaz’da kazanmasına kesin gözle bakılan CHP’de aday henüz belirlenmedi. Adayın belirlenmemesi vatandaşları heyecanlandırırken merakları da arttırdı.

 

Derken geçtiğimiz hafta Lüleburgaz CHP’de adayın belirlenmesi için üye bazında temayül yoklaması yapılacağı açıklandı.  Ancak Pazartesi günü gündeme bomba bir haber düştü.  Üyeler “Ankara’da birileri ortalığı karıştırıyormuş.  Ön seçimle bir yerlere gelenler ön seçim istemiyormuş” demeye başladı.  Bunun üzerinde Ankara’ya giden CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin,  temayül yoklamasını netleştirip Lüleburgaz’a döndü.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı’nın stratejik adımları sonucunda Lüleburgaz CHP üyesi kendi partisinin belediye başkan adayını belirleme hakkına kavuştu.  CHP Genel Merkezi’nin de üyenin kararına saygı göstereceğini tahmin ediyoruz.

 

Şimdi Pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün 6 aday adayı mücadele edecek. Bazı aday adayları diğer aday adaylarına göre daha şanslı görünüyor. Ancak son sözü CHP üyesi söyleyecek. CHP üyesinin ne yapacağı belli olmaz. 1999 yılında ve 2004 yılında kendi partisinin adayını bile seçmemişti.

 

Pazar günü yapılacak temayül yoklamasında sandıktan birinci çıkacak olan isim yüzde 99’da Lüleburgaz’ın belediye başkanı olacak.  Bekleyip göreceğiz. Sandıktan kim çıkarsa çıksın, kazanan Lüleburgaz olsun diyoruz.

 

Kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek