Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 27 Kasım 2018, Salı 11:01:17 tarihinde eklendi. 786 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AKŞENER, SAĞDAN SOLA OY TAŞIMA ARACISI -

AKŞENER, SAĞDAN SOLA OY TAŞIMA ARACISI

 

Türkiye’deki her partinin bir misyonu vardır. Gizlice görevi o parti mensuplarına veren derin güçler, lider seçerken o misyona ve göreve sadakatini ve liyakatini iyi tespit ederler.

Akşener siyaset meydanına çıktığında ben onun misyon ve görevini anlamaya çalıştım ve konuşmalarını ve de ilişkilerini takip etmeye başladım. Yani arkalarındaki gücü tespit ve anlamaya çalıştım. Anlamamda öyle çok uzun sürmedi. Akşener Hanım gerekli malzemeleri bana hemencecik sunuverdi.

Foks televizyonunda bir programdaydı (Siyonist Yahudi Mordak’ın kanalı) Rusya’dan almak istediğimiz S400 füzeleriyle ilgili soruya “O füzeler Erdoğan’ın Sarayını korumak için alınıyor” dedi. Aynı konuşma içerisinde birde TİKA’yı karaladı. Şimdi bu iki meseleyle ilgili bilgilerimizi anlatarak Akşener’in kimlerden destek aldığını anlayalım.

Önce S400’ler.

Biz bu savunma sistemini neden ve kime karşı alıyoruz? Akdeniz’de bir savaş var. Deniz altındaki gaz yataklarının taksimiyle ilgili İsrail, Yunanistan, Kıbrıs Rum kesimi ve köpekleri Sisi vasıtasıyla Mısır beraber hareket ederek Akdeniz altındaki zenginliklerden Türkiye’yi mahrum etmek istiyorlar. Burada kilit ülke İsrail’dir. Maksadı gazın kimin alacağı değil Türkiye’nin zenginleşmesine ve süper güç olmasına, Siyonist hedeflere engel olmasına mani olmaktır. Gaz bahanesiyle Türkiye’ye karşı bir cephe oluşturmak, kendisine yeni müttefikler bulmaktır. Bu anlaşmazlıklar silahlı bir çatışmaya dönerse işte o zaman bize S400’ler çok lazımdır (sarayı korumak için alınıyor) sözleri bir cahil saçması olarak gözükse de aslında arkasında bu gerçekler vardır.

Gelelim TİKA’ya bu kuruluşumuzu da karaladı.

TİKA ne yapar?

Eskiden bizim olan topraklardaki eski eserleri onarır, oralarda iş alanları açar, birçok ülkeyle ekonomik ve kültürel ilişkiler kurar daha başka ne yapar? Bunu da İsrail’den öğrendik. İsrail kendisine hizmet eden kurum kuruluş parti (Mason, Rotaryan, Lions) ne kadar hizmetçisi ve köpeği varsa onlara gizli emir gönderiyor, diyor ki “TİKA aleyhinde propaganda yapın, TİKA’yı itibarsızlaştırın. Çünkü TİKA’da çalışanlar Türkiye için kulis ve casuzluk yapıyorlar…” Bunu kim söylüyor? İsrail. Nereden öğrendim? Sabah Gazetesi ekonomi yazarlarından Şeref Oğuz’dan öğrendim. Gördünüz mü basit bir kelimeyi eşelediğinizde ucu nerelere gidiyor.

Demek ki Devlet Bahçeli’yi kullanamayan Siyonist fitnecileri, hırsı ve intikam duyguları aklının çok ötesine geçmiş olan Meral Hanımı keşfetmişler, tepe tepe kullanıyorlar. CHP ve Kılıçdaroğlu’yla kucaklaşmalarını da bu açıdan değerlendirebiliriz. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek