Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 15 Kasım 2018, Perşembe 09:32:04 tarihinde eklendi. 2007 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BASKETBOL’DA ŞAMPİYONLAR…. - Metin Dikener

BASKETBOL’DA ŞAMPİYONLAR….

 

Yer Artan Konfeksiyon mağazası.

Haldun Artan sevdiğim taktir ettiğim zamanında oynadığı basketbolunu da seyredip beğendiğim, aynı zamanda dükkan komşum. Toplanmışlar hararetli konuşuyorlar. Biraz spordan biraz da siyasetten bahsediyorlar. Tabii beni de davet ettiler. 

Işık günüşen ‘’biz Antalya’da yapılan çok önemli Veteranlar Basketbol Turnuvasında Şampiyon olduk. Necati Kayhan’ın elindeki şampiyonluk kupamız.’’  Abbas Şen olaya başka açıdan girdi; ‘’Haldun Artan başkanlığa getirildi.’’dedi. ‘’Necati hocamıza da transfer teklifinde bulunduk. Sen de bundan sonra basın temsilcimizsin.’’ Teşekkür ettim. Haldun Artan’ı tebrik ettim. Ayrıca Antalya’da bu büyük başarıyı yakalayan birçok güçlü takımlarla mücadele ederek bu anlamlı kupayı kazanan Lüleburgaz Veteran Basketbol Takımımızın da şampiyonluğunu kutladım.

Sevgili kardeşlerim bu toplantınızın spor ayağı, bir de bunun siyasi ayağı yok mu? Hakan Aktürk Abbas Şen’i gösterdi. ‘’Abbas Şen ağbimiz siyasetin en önemli vede en etkili ismidir.’’ dedi. Abbas Şen gülerek, ‘’Siyasette sporda birbirine kardeş değil mi? Bak, Necati Kayhan süper bir transfer teklifi tarafımızdan aldı. Evet demesi için kendisini ikna edeceğiz. Sen rahat ol, biz basının da senin de kıymetini bilenlerdeniz bu konuda sana mutlaka bilgi vereceğiz. Siyasi bir toplantı tabi ki yapacağız.’’

Mesele anlaşıldı. Bugün tüm konuşmalar spora ayrılmıştı. Ne diyelim siyasi ayakta buluşmak ümidi ile iyi haftalar dileyelim.

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek