HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 13 Kasım 2018, Salı 09:38:08 tarihinde eklendi. 617 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’NİN ATATÜRKÇÜLÜĞÜNE KILIÇDAROĞLU KET VURUYOR -

CHP’NİN ATATÜRKÇÜLÜĞÜNE KILIÇDAROĞLU KET VURUYOR

 

Birkaç hafta önce Kılıçdaroğlu bir konuşmasında şöyle bir cümle kurdu. “Ben Seyid’im, peygamber sülalesinden geliyorum. İsterseniz şecere kayıtlarımıza bir bakın (Aleviliğine işaret ederek) Müslümanlık anlayışım Tayyip Erdoğan gibi değil…” Velhasıl Kemal Kılıçdaroğlu SEYYİD miş.

Bunu bizatihi kendi ağzından öğrenmiş olduk!.

Ey CHP’liler özellikler Trakyalılar, Lüleburgazlılar duydunuz mu Kılıçdaroğlu SEYYİD miş.

Ben biliyordum da bilhassa CHP’lilerin bilmesini duymasını istiyorum. Hani CHP çok Atatürkçü ya ondan. Kılıçdaroğlu “Ben Seyyidim” derken aslında çok acayip bir lekeyi itiraf ediyor oda şudur “Ben SEYYİD RIZA’NIN akrabasıyım onun aşiretindeniz” diyor. Doğru olanda budur. Kılıçdaroğlu Seyid Rıza’nın aşiretindendir akrabasıdır.

SEYYİD RIZA KİMDİR? Elcevap DERSİM İsyanı’nın başıdır. Atatürk tarafından çocuklarıyla beraber idam edilmiştir. Hani Tunceli’nin o zamanki ismiyle Dersim’in sarp yerlerine ulaşmak için bir köprü yapılmak istenmiş o yöre halkı istememiş. Devlet yapmakta ısrar edip köprü inşaatının yanına bir karakol ve birtakım asker bekçi yapmış. Dersimliler yani Seyid Rıza’nın yani Kılıçdaroğlu’nun akrabaları orasını basmışlar. Askerlerimizi şehid etmişler. Devlette Atatürk’ün emriyle o bölge halkından on binlerce insan öldürmüş. Bu arada Kılıçdaroğlu’nun akrabalarından da bin altı yüz küsür ölen olmuş. Seyid Rıza Yakalanmış ve idam edilmiş. Birçok Dersimli de yurdun muhtelif yerlerine sürgüne gönderilmiştir. Dersim adı da değiştirilerek şehrin adı Tunceli konulmuştur. (Tunçtan yumruk manasına) İşte Atatürk’ün kurduğu Atatürkçü CHP’nin böyle bir genel başkanı vardır, övüne bilirler. Kemal Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan ve İSTİKLAL MARŞIMIZ. Zaman zaman bazı televizyonlar kendi sesinden veriyorlar. Kılıçdaroğlu açmış ağzını, yummuş gözünü Tayyip Erdoğan aleyhine verip veriştiriyor. “Erdoğan İstiklal Marşını bilmez. Ezbere okuyamaz (önündeki kağıda bakarak) korkma sönmez bu şafaklarda yüzün ALÇAK…” yanlış okumadınız son kelime “Alsancak değil, ALCAK” bunu söyleyen Kılıçdaroğludur. Hemde önündeki yazılı kağıda bakarak.

Erdoğan’ın bilmediğini iddia ettiği İstiklal Marşı’nın ilk satırı. Her hafta, ilkokul talebelerin bile okuduğu, beş yaşındaki yavrularımızın bile bildiği İstiklal Marşımızın ilk satırının sonunu ALSANCAK, diye değil “ALÇAK” olarak söylüyor.

Bu bir cehalet midir, dil sürçmesi midir?

Bence hayır. Bence Nazım Hikmet’in şiirlerini çok iyi bilen bu adam “Alsancak yerine ALCAK” kelimesini kasden, hakaret olsun diye söylemiştir.

Çünkü geçmişine, kültürüne ve misyonuna uyan budur. CHP’lilere ve Lüleburgazlılara duyurulur.

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek