HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 09 Kasım 2018, Cuma 09:45:05 tarihinde eklendi. 1064 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın Kurtuluşu ve Siyonizm -

Lüleburgaz’ın Kurtuluşu ve Siyonizm

 

Orhan Esen ağabeyden dinlemiştim. “şevket ödül kuvvai miliyenin Lüleburgaz temsilcisidir. İşgalci yunan askerleri bunu öğrenirler ve öldürmeye karar verirler. Şevket ödül bunu haber alır ve bir gece Lüleburgaz’dan kaçar. İstanbul yolu tehlikelidir. Bulgaristan üzerinden gemiyle kaçmaya karar verir. Bulgar topraklarından eşkıyalar tarafından yakalanıp bir ağaca bağlanır. Tam infaz edilecek iken eşkıyaların içerisinde bir Türk vardır ve de itibarlı bir eşkıyadır. Şevket beyin Türk olduğunu anlayınca onu kurtarır ve de İstanbul’a hareket edecek gemiye kadar korur ve yolcu eder. Zaman geçer istiklal harbi kazanılır Atatürk tarafından şevket bey Lüleburgaz’a teslim alması için gönderilir. Şevket bey şehri teslim alır ve suçluların cezalandırılma zamanıdır. Üç kişiye idam kararı çıkar. Bunlar düşmanla iş birliği yapmışlardır. İdam edileceklerin birisi kadın, bir diğeri de Yahudi’dir. İdam günü gelip infaz edileceği saatte birden akla hayale gelmeyecek bir olay olur. Kendisinin Bulgar topraklarında canını kurtaran o Türk eşkıya karşısına gelip dikilir ve bana bir can borcun var karşılığında bu Yahudi’yi af etmeni istiyorum der. Şevket bey ne yapsın? Mecburen kabul eder bir şartla ülkeyi terk edecek. Dediği gibi olur. Yahudi canını kurtarır ülkeyi terk eder” şevket beyden bizatihi dinlediğini söyleyen Orhan ağabey. “bu hadiseyi hiç kimse bilmiyordu Yahudiler nereden öğrenmiş, hayret, dediğini söyler, şevket beyin.

Bir Siyonist ihaneti de şöyle olmuştur. Nuri paşa (Nuri Killigil) Enver Paşa’nın biraderidir. Cumhuriyetin ilk yıllarında sakıncalı görülüp yurda sokulmasa da sonradan af çıkarılıp gelmiş ve İstanbul sütlüceye bir silah ve mühimmat fabrikası kurmuştur. Fabrika o günün en iyi silahlarını üretip dünyanın da birçok yerine satmakta ve de Araplara da ihraç etmektedir. Bu ülke için çok önemli olan silah fabrikasında 2 Mart 1949 saat 17.10’da art arda üç patlama olur. Önce kimya hane ardından cephanelik velhasıl fabrika tamamen havaya uçuruluyor. Birçok usta, mühendisle beraber Nuri paşamızda şehit oluyor. Hayret. Fabrika da Yahudi asıllılar da çalışıyordu. O gün hiç birisi işe gelmemişler. Nuri paşanın parçalanmış gövdesi yirmi gün sonra haliçte bulunuyor. Gariptir o günün bürokrasisi Nuri paşaya cenaze merasimi yaptırmıyorlar. Siyonist ajanlar içimize öylesine sinmişler ki sadece Lüleburgaz’da şevket beyi değil Türkiye’yi hatta bütün dünyayı esir almışlar. Nitekim bu olaydan az sonra Türkiye İsrail’i tanıyor. Mason, Rotaryon, Lionslar, Yahudi tarikatı çeteler yüzünden halende Siyonizm’in kısmi esiriyiz. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek