HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 02 Kasım 2018, Cuma 09:32:20 tarihinde eklendi. 914 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

95 YILDIR EN MUHTEŞEM CUMHURİYET KUTLAMASI -

95 YILDIR EN MUHTEŞEM CUMHURİYET KUTLAMASI

 

Bugüne kadar çok cumhuriyet bayramı gördük. Kutlamaları yürüyüş ve nutukları izledik. Ama bu bayram gibisini hiç görmedik, yaşamadık.

Cumhuriyetin 95.ci yılını bu sene büyük İstanbul hava alanını açarak kutladık. Muhalefet partileri bu kutlamaya ve açılışa katılmadılar. “Neden Ankara’da değil” diye. İyi de İstanbul hava alanı Ankara’da değil ki.

Peki, Atatürk sağ olsaydı hangisine katılırdı? Yani Ankara’da mı olurdu yoksa İstanbul’da mı? Bana göre İstanbul’da olurdu ve o büyük eseri yapanları gözlerinden öperdi.

Atatürk’ü kendi akılsız kafalarına uydurmaya çalışanlar şunu unutmasınlar ki, ATATÜRK’ÜN EN BÜYÜK HEDEFİ ÇAĞDAŞ MEDENİYET SEVİYESİDİR” çağdaş MEDENİYET SEVİYESİ, yoldur, santraldir, köprüdür, hızlı trendir, uçak ve hava alanıdır. Kalkınmak ve gayri safi geliri arttırmaktır.

Türkiye dünyanın en büyük hava alanını yapmış. Bu ne demektir? Bu millet böylesi eserlerle övünmeli gurur duymalıdır. Eseri Türk müteahhitler yapmış Finansmanını Türk bankaları sağlamıştır.

ENGELLEMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTILAR

FETÖ çetesi yüklenici şirketlerin yönetim kurulu başkanlarını 17-25 Aralık kumpasıyla içeri almıştı. Maksat sicilleri bozulsun, bankalardan kredi alamasınlar, böylece bu eserleri yapamasınlar. Alçak köpekler, satılmış ajanlar, cumhuriyet ve millet düşmanları. Hedefleri Türkiye kalkınmasın. Cumhurbaşkanımızın korkusuzluğu ve kararlılığı bu alçakları yenilgiye uğrattı.

Ben bu gibi eserlere karşı çıkanları cumhuriyet ve Türkiye düşmanı olarak görüyorum.

Avrupa birliği de bize “Türkiye’nin mega projelerinden rahatsızız” demişti. Türkiye’nin kalkınmasından evet onlarda rahatsızlar. Dahası içimizdeki köpekleri de, köpek dediysem, sadece FETÖ değil ki, satılmış köpek ve de artlarına düşen aptallar dolu.

Bu hava alanına ve de diğer eserlere karşı çıkanları duymadınız mı? Hani Taksim’e çıkan haydutlar bine yakın araç ve gereci yakıp yıktıktan sonra, “ne istiyorsunuz” sorusuna “hava alanının ve Yavuz Sultan Selim köprüsünün inşaatının derhal durdurulmasını istiyoruz” demediler mi?

Bunlar kimin itleri? Düşmanlarımızın değil mi? Yaptık bitti, köprüde bitti, hava alanı da.

Evet Türkiye kalkınıyor. Ne PKK ile, ne PYD ile, ne de FETÖ ile ne de kime hangi millete hizmet ettiği belli olmayan muhalefetler durdurabildiler. Cumhuriyet kimi konserlerle, kimi havai fişeklerle, kimi bin bir şov ile kutladı. En muhteşem dünyanın en büyük hava alanını açarak kutlamak oldu.

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek