Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu yazı 19 Ekim 2018, Cuma 09:46:10 tarihinde eklendi. 873 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YAHU BU ÜLKEDE YALANINDA SUYUNU ÇIKARDILAR -

YAHU BU ÜLKEDE YALANINDA SUYUNU ÇIKARDILAR

 

Sahi yalan nedir, doğru nedir? Hangi söz veya haber yalandır veya doğrudur?

Bu işin aslını nasıl anlayacağız? Bunun bir ölçüsü veya tarifi yok mudur?

Olmaz olur mu var tabi ki de ölçülere rivayet eden yok ki. Peki, yalan ve doğrunun tarifi nedir? “Bir haber veya söz, eğer vakıaya mutabıksa doğrudur. Vakıaya mutabık değilse (gayri mutabıksa) yalandır. Ne demek bu? Misal “bugün günlerden, cumadır” dedik eğer gerçekten bugün Cuma ise vakıaya mutabıktır ve doğrudur. Cuma değilse vakıaya mutabık değildir ve söz veya haber yalandır. Kılıçdaroğlu’nu dinliyorum diyor ki “Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletlerde yaptığı konuşmada Filistin için tek kelime etmedi” Allah Allah! Yahu Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletlerde yaptığı konuşmayı canlı olarak  dinledik. Başkan dedi ki “Bütün dünya sırtını dönse de, biz yine de Filistinlileri desteklemekten asla vazgeçmeyeceğiz” bir sürü televizyon bu konuşmayı canlı olarak verdiği halde Kılıçdaroğlu bunu duymadı mı? Bu kadar ot mu  odun mu bu adam? Peki, Kılıçdaroğlu’nun sözleri vakıaya mutabık mıdır?

Değilse bu adam yalancı değil midir? “siyasetçi şöyle olmalı, böyle olmalı, dürüst olmalı, yalan söylememeli” diye sıralıyor arkasından başlıyor yalan söylemeye. “sarayın klozetleri altındandır” demişti. “neden öyle yalan söyledin” diyenlere “ben saraya gittiğimde tuvalete gitmedim ki” diyor. O zaman niye gitmedin? Baksaydın da doğrusunu kendi gözlerinle görseydin ya. Yalan ve doğrunun tarifiyle ilgili Lenin’de şöyle söylüyor. “herhangi bir söz veya haber eğer komünizme faydalıysa o doğrudur, zararlıysa o söz yalandır” işte Kılıçdaroğlu ve solcuların bakış açısı budur. Onlar için iktidara savrulan bütün iftira ve yalanlar, doğrudur. Çünkü şefleri Lenin öyle öğretmiştir.

Kılıçdaroğlu ve solcular “sarayın tuvaletleri altından derken de Filistin için tek kelime etmedi” derlerken de ve daha binlerce yalan ve iftirayı sıralarken de aslında gerçekleri çok iyi biliyorlar. Yalan ve iftira onların mücadele usulüdür. Bazı okuyucularım “Kılıçdaroğlu’nu bu kadar ciddiye alma” diyorlar ama ne çare ki bulunduğu makam ciddi bir yer kendisinin bunca ciddiyetsizliğine rağmen. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek