Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 16 Ekim 2018, Salı 09:32:01 tarihinde eklendi. 2555 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MENDERES’E NEDEN BU KADAR ÇOK İFTİRA ATILDI? -

MENDERES’E NEDEN BU KADAR ÇOK İFTİRA ATILDI?

 

Geçen ay eski başbakanlarımızdan Adnan Menderes ve iki bakanı Hasan Polatkan’la Fatih Rüştü Zorlu’nun idam edilmelerinin yıldönümüydü. 6 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı bir seminerde konuşma yapıyordu. Her zamanki gibi yine Başkan Erdoğan’a yalan ve iftiralarını sıralarken dinleyicilerin ön sıralarında onun yalan ve iftiralarını en çok alkışlayan hem de sırıtarak hayranlıkla zevkle bunu yapan birisi vardı. O kimdi biliyor musunuz? CHP’li Eskişehir Belediye Reisi Yılmaz Büyükerşen’di. İşte ben bu ismi hem de yalan ve iftira furyasına bu kadar içten ve zevkle sırıtarak alkışlamasını gürünce Menderes ve idam edilen diğer Demokrat Partilileri hatırladım ve bu yazıyı yazmaya karar verdim. Neden mi? Çünkü Yılmaz Büyükerşen yani Tayyip Erdoğan’a iftira yağdıran genel başkanını bu kadar zevkle alkışlayan bu adam Demokrat Parti iktidarına karşı haydutça darbe yapıldığı 1960’ın 27 Mayıs günü oda boş durmamış kendi gazete ve matbaasında bildiriler bastırarak CHP’li gençlere dağıttırmıştır. Yani oda darbeci haydutlara yalan ve iftiralarıyla katılmıştır.

Peki, o zamanlar genç bir gazeteci olan ve CHP Gençlik Kollarından Büyükerşen’in dağıttığı bildirilerde ne mi yazıyordu? “MENDERES VE ARKADAŞLARI (12) ONİKİ UÇAK DOLUSU ALTÜNLA YURT DIŞANA KAÇARLARKEN YAKALANDILAR” diye yazıyordu. Bu bir yalandı, bir iftara idi. Hem de en alçakçasından işte bu şerefsizler bu yalanları söylediler, iftiraları attılar. Hiç utanmadılar yine insan içine çıkıp siyaset yaptılar. Bence Menderes ve arkadaşlarının böyle şerefsizce iftiralara uğraması, idam edilmelerinden daha alçakça ve zalimce bir olaydır. İşte ben o semineri ve zevkle sırıtarak Kılıçdaroğlu’nun yalan ve iftiralarını alkışlayan Büyükerşen’i görünce kafamda “kendisinden daha güzel iftira ve yalanlar atabilen genel başkanına hayranlık duyuyor” diye düşündüm.

Anlayacağınız bugün Tayyip Erdoğan’a atılan iftiralar yeni ve ilk değildir. Geçmişte Menderes ve arkadaşlarına daha sonra Süleyman Demirel’e arkadan Turgut Özal’a hep bu iftiralar atıla gelmiştir. Şimdi de aynen aynı fabrika malı yalan ve iftiralar servistedir. Hangi iktidarı Türk milleti seçtiyse, hangi iktidar Türkiye’ye güzel hizmetler yaptıysa mutlaka iftiralara uğramıştır. Zaten ben her zaman söylerim herhangi bir siyasetçi eğer o alçaklar çetesinin yalan ve iftirasına maruz kalmadıysa benim için hiçbir değeri yoktur. Özellikle CHP’lilerin iftirasına uğramış bir kişi benim nezdimde ülkesi için çalışan bir kahramandır. İftira yarası da savaş yarası gibi şereflidir. Alçakların iftiralarıyla yaralanmış gazilerdir. Ben onların hayranıyım. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek