HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 11 Eylül 2018, Salı 09:17:33 tarihinde eklendi. 1093 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZSPOR-1 - Metin Dikener

LÜLEBURGAZSPOR-1

 

Lüleburgazspor Başkanı Sn. Şenol Turan Lüleburgaz Belediyesinin  ve de sporsever Lüleburgaz halkının Lüleburgazspor’a yardım elini uzatmadığını, fazla ilgi duymadığını oysa Lüleburgazspor’un tüm Lüleburgaz’lıların takımı olduğunu Lüleburgazspor’da başkan olarak dört yıldır görev yaptığını söylüyor.

Sevgili Başkan sayın Şenol Turan yönetim kurulu ile dört yıldır görevini iyi günlerinde kötü günlerinde maddi ve manevi sıkıntılar çekerek Lüleburgazspor’da en iyisini yapmaya çalıştın. Belki de böylesine sitem etmekte bir nebzede olsa haklısın. Bu aynanın bir yüzü. Şimdi birde aynanın diğer yüzüne bakalım. Lüleburgaz’lı sporseverler takımları Lüleburgazspor’a gönül verenlerde Başkan Sn. Şenol Turan’a şu soruyu soruyor. ‘’Evet sevgili başkan şu geçen dört sene zarfında Lüleburgazspor’a sen ne verdin? Takımı nerede aldın ne duruma getirdin?’’ Bence bu soru başkan Sn. Şenol Turan’a maddi değil manevi olarak sorulmuş bir sorudur. Lüleburgazspor Başkanı görüş ve düşündüklerinde  ve de söylediklerinde ne kadar haklı ise Lüleburgazspor taraftarları da bir o kadar haklıdır. Zira Lüleburgazspor taraftarları geçen sene Bal liginde olduğu gibi oynadığı ligte çile çeken, önüne gelene yenilen sıradan bir takım olarak Lüleburgazspor’u görmek istemiyoruz diyor.

Peki, Başkan Sn. Şenol Turan zamanında Lüleburgazspor ne yapmıştır? Lüleburgazspor Kırklareli Bölgesi Süper Amatör kümesinde çok başarılı maçlar oynayarak  şampiyon olarak iki defa bölgesel bal ligine yükselmiştir. İşte işinde zaten püf noktası da burasıdır. Lüleburgazspor maddi yetersizlik yüzünden istediği takımı kuramamış, elindeki  genç bir kadro ile bal liginde mücadele etmek mecburiyetinde kalmıştır. Lüleburgazspor’un bir de bir çok yaş grubunda başarıyı yakalayan fevkalade çalışan bir alt yapısı var.  Ve bu alt yapının malzeme, antreman, maç gibi bir çok giderleri var. Hem alt hem de üst yapıda çalışan Yüksel Güdücüoğlu gibi Lüleburgazspor’a yıllarını değil ömrünü veren çok değerli bir hocamız var.

Çok değerli spor severler, en az  10 senedir  OLAY  HABER  ‘de Türkiye süper ligini yorumluyorum. Yine en azda 40 senedir HÜRFİKİR‘de köşemde yine sporun içindeyim. 1967 de kurulan lüleburgazspor’un  formasını giyenlerdenim.  Lüleburgazspor’da altı yedi başkanla değişik görevlerde bulundum. Geliri olmayan, gideri çok olan bir takımda idarecilik yapmak ve de başarılı olmak çok zor. Bu yazının devamı gelecek diye de bir not düşüyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek