33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 07 Eylül 2018, Cuma 09:27:23 tarihinde eklendi. 734 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SAHİ CHP BU YOL VE KÖPRÜLERE CEHALETİNDEN Mİ YOKSA İHANETİNDEN Mİ KARŞI ÇIKTI -

SAHİ CHP BU YOL VE KÖPRÜLERE CEHALETİNDEN Mİ YOKSA İHANETİNDEN Mİ KARŞI ÇIKTI

 

Bayramda bir yerlere gitmedim. Anamız ve babamız vefat edince bizleri bekleyenler kalmadı da biz bekleyenler olduk. O yüzden televizyon başında haberleri, yolları ve yolcuları daha rahat izledik.

Hele de televizyon kanalları bu kadar çok olunca herşeyi görüyoruz.

Yollar, köprüler, alt geçitler, hava alanları, hızlı tren istasyonları labeleb doluydu. İzdiham, izdiham… Kalabalıkları ve izdihamları görünce ya bu gidiş gelişli yollar olmasaydı. Ya bu Boğaz’daki köprüler olmasaydı ya Boğaz’ın altından geçen tüneller olmasaydı, ya İzmit Körfezi’ndeki köprü olmasaydı memleketin hali ne olurdu?

Bir ara Boğaz’ın altından geçen geçitte bir motordan şüphelenilmişte kısa süreliğine trafik durmuştu. Aman Allahım ne izdiham ne çile?

Şimdi bunların yapılmasına vesile olanlara teşekkür etmeyecek miyiz? Dua etmeyecek miyiz? İnsanoğlunun en değerli hazinesi ZAMAN’dır. O yollarda tüketilen ömür sermayesinin ne kadar değerli olduğunu hesap edebilir misiniz?

Bir de işin maddi kısmı var. Milim milim yürüyen o araçların yaktığı akaryakıtın maddi değeri ne kadardır acaba? Yıllık üç milyar dolar olduğu söyleniyor. Yazık, biz petrolü dışarıdan alıyoruz. En pahalı hizmet olmayan hizmettir.

Bayramda o araç kalabalıklarını izlerken hep bunları düşündüm. Yapanlara dua ettim. İtiraz edenlere, karşı çıkanlara ise lanet okudum. Ulan bu ülkede ne beyinsizler var be.

Şu köprülere, şu yollara, alt geçitlere karşı çıktılar. Sonra dönüp bu milletten utanmadan yine oy istediler. En çok itiraz edilen ilk köprüydü. Bir günlüğüne kapatılıverse acaba ne olur?

“Bir soğan soysak yaşarır da gözler.

Bu gerçeği anlamaz kurbanlık öküzler…”

Hep bunları düşündüm de, aklıma ne geldi bilir misiniz? Şu anda CHP’liler birbirlerini yiyorlar ya, tam sırasıdır, hükümet yeni yeni hizmetler icra etsin. Yeni eserler devreye soksunlar. Ha bu defada içerdekileri dışarıdakileri devreye girdi. Dolarla falan oynuyorlar. Mademki ihracatta artış, ithalatta ise düşüş var, gelecek parlak demektir, dert yok. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek