HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 07 Eylül 2018, Cuma 09:26:49 tarihinde eklendi. 1427 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İsmail Günay - Metin Dikener

 İsmail Günay

 

Bir telefon. Telefondaki ses bir zamanlar Lüleburgaz’da görev yapan Kahramanmaraş oradan da İzmir Balçova’ya tayin olarak atanan çok sevdiğim her zaman saygı duyarak takdir ettiğim eski müftümüz sayın İsmail Günay idi. Güzel bir sohbetten sonra memnuniyetimi dile getirip çok teşekkür ettim. Lüleburgaz’da görev yaptığı yıllarda benimle beraber tüm Lüleburgaz’lılar da onu çok  seviyordu. Eski müftümüz Sn İsmail Günay eğer yolu düşerse  zamanı da müsait ise  bana mutlaka uğrardı. Çok çalışkan olan, dostlarını seven ve arayan böyle güzel bir yapısı vardı.

Bugün Lüleburgaz Müftülüğü yeni yapılanmada huzur içerisinde oturup görevlerini yapıyor. Misafirlerini ağırlıyorsa bu tamamen eski müftümüz Sn İsmail Günay’ın yaptığı atılımlarının başlattığı projelerin bir eseridir. İnsanlar her zaman yaptıkları eserleriyle anılır. Yapanlarda hatırlanmalı asla unutulmamalıdır. O’nun Lüleburgaz’ın tüm köylerine gittiğini, ziyaret ettiğini çok iyi biliyorum. Yıllar sonra ağbi kardeşliğimizi unutmaması, telefon ederek hatırımı sorması  onun güzelliği değil mi? Hele hele şu sözleri. ‘’Lüleburgaz’da ekibimiz ile fevkalade çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar içerisinde bize büyük destekte bulunan Lüleburgaz halkını unutmam asla mümkün değildir. Dolayısı ile Balçova’dan Lüleburgaz halkına tüm dostlarıma selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Yüce rabbim sağlıklar içerisinde bol bereketler versin. Ölenlere de Allahtan rahmetler diliyorum.’’

Tekrar görüşmek dileği ile bende eski müftümüz Sn İsmail  Günay’a çalışmalarında başarılar nice nice sağlıklı yıllar dileklerimi sunuyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek