Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 04 Eylül 2018, Salı 09:28:40 tarihinde eklendi. 699 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BU MİLLET LİDERİNİ BULUNCA SAVAŞTAN KORKMAZ -

BU MİLLET LİDERİNİ BULUNCA SAVAŞTAN KORKMAZ

 

Bazı tanıdık CHP’li arkadaşlar şöyle diyorlar “Doların çıkacağını bildiği için Erdoğan erken seçime gitti. Çünkü ekonomi çok bozuktu, krizin geleceğini biliyorlardı…” Bence bunlar palavra. CHP zihniyetindekiler ve de krizciler bu milleti hiç tanımıyorlar. Bana göre eğer şu dolar krizi seçimden önce olsaydı AK Parti yüzde elli oy alırdı. Erdoğan’da yüzde altmışla seçilirdi, neden mi? Çünkü bu millet düşmanını tanıyor ve de tanımlamış vaziyettedir.

Son on altı yıldır bu millet benzeri kaç savaş kazandı hatırlar mısınız? PKK’lıların saldırıları da DAEŞ ve DHKPC’lilerin terörleri de, Taksim İsyanı da, General Büyükanıt’ın hükümete ihtarı da 15 Temmuz 2016 FETÖ, MOSSAD, CIA darbe teşebbüsü de hepsi de Erdoğan’ın şahsında bu millete ve bu devlete birer savaş idi.

Hepsinden de Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye ve Türk milleti galip çıktı.

Şimdi son savaşımız dolar savaşıdır. Pardon “Son savaş” dedimse bundan sonra olmayacak anlamında değildir.

Bizim bu kadar düşmanımız varken ve de düşmanlarımız bu kadar kahbe ve kalleş iken, içimizde de bu kadar satılmış ve yanılmış aptal varken biz daha çook savaşlar göreceğiz.

Şuanda yaşadığımız dolar savaşını diyorum onu da kazanacağız. Bundan sonrasını da kazanacağız. Çünkü BU MİLLET LİDERİNİ BULDU MU SAVAŞTAN KORKMAZ ve KAÇMAZ.

İşte Ağustos ayını yaşadık. Herbiri bir millete gurur olarak yetecek kaç zaferimiz var bu ay içersinde size Malazgirt’i mi , Mercidabık’ı mı, Sakarya’yı mı, Büyüktaarruzu mu sayayım.

Bu savaşların hepsinin arka planı da şimdiki dolar savaşının bir benzeridir.

Düşman Malazgirt’e atlarıyla, Çanakkale’ye gemileriyle, 15Temmuz’da FETÖ’cü itleriyle şimdi de dolarlarıyla geliyor. Dün Sultan Alparslan, Yavuz, Mustafa Kemal, şimdi de Tayyip Erdoğan komutanlar ayrı millet aynı, düşmanda aynıdır. Yine zafer bizimdir. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek