Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 30 Ağustos 2018, Perşembe 09:23:24 tarihinde eklendi. 1504 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KIRKLARELİSPOR DEPLASMANDA… - Metin Dikener

KIRKLARELİSPOR DEPLASMANDA…

 

Kırklarelispor’u hazırlık maçında Silivrispor karşısında seyrediyorum. Kırklareli Atatürk  Stadının bakıma alınması ile bu maçını Lüleburgaz’da oynayan Kırklarelispor,  yeni transferleri ve de geniş kadrosu ile sahaya iki değişik kadrosu ile çıktı. Öyle ya Teknik Direktör Bilgin Erdem tüm futbolcularını böylesine hazırlık maçlarında oynatacak, sonra düşündüğü ideal kadrosunu kurup bu hafta oynayacağı Etimesgut Belediyespor karşısında ve de deplasmanda sahaya çıkacak. Zaten işinde doğrusu bu. Kırklarelispor’u oynadığı değil oynamak istediği futbolunu beğendim. Ayağa kısa ve doğru paslar yapan, defansta ve ofansta iki kenarı iyi kullanan, gol pozisyonu bulan bir takım olarak gördüm. Benim zaten yapı olarak  futbolda takıma  faydası olan,  koşan, hırslı oynayan, topu iyi kullanan, eğer hücumda oynuyorsa gol yollarında etkili olan,  yakaladığını atan futbolculara daha fazla sevgi ve saygım var.  Bunun tersi gereksiz, kasti sert oynayan, futbol bilgi ve tekniği  olmayan, takımın oyun şeklini bozan futbolculara da büyük tepkim var. Kardeşim futbol en fazla izlenen, beğenilen seyredene zevk veren spor dallarından  birisi  değil mi? Peki, futbolu güzelleştirenler mi  yoksa çirkinleştirenler mi  daha çok değerli?

 

Bu sene Kırklarelispor 50 inci yılını kutluyor. Kırklarelispor şu 50 yıllık futbol hayatında bir çok başarılara imzasını attı. Zaman geldi takım taraftarlarını çok üzdü. Amatör kümeye düştü. Profesyonel bir takımın amatör kümede oynamasının zorluğunu gördü. Şu an Kırklarelispor 2. Türkiye Profesyonel liginde oynuyor. Profesyonel ligte Trakya’nın tek takımı. O halde Kırklarelispor ‘a tam manası ile destek olunmalı. Bu konuda  Kırklarelispor Sportif Direktörü sevgili kardeşim Murat  Baytaroğlu’nun söz ve görüşleri ve söyledikleri çok önemli. ‘’Profesyonel bir takımız, ligte başarılı olabilmek için doğru ve yerinde transferler yapmak mecburiyetindeyiz. Seyircimiz iyi bir takım kurmamızı,  sıkıntı yaşamadan maçlarımızı kazanmamızı istiyor. Tamam da bizde aynı düşünçeler içerisindeyiz. Peki, tüm bunlar neyle oluyor? İstenen maddi destek olmazsa, taraftarlarımız ilgi duymazsa, bunlar nasıl gerçekleşecek?’’

Sevgili kardeşim çok doğruları söylüyor. Ben de Lüleburgazspor’un profesyonel liglerde oynadığı dönemlerde bir çok başkanlarla beraber çalıştım. Genel kaptanlık yaptım. Bir profesyonel takımın dertlerini de ama en önemlisi kıymetini de en iyi bilenlerdenim. Dolayısı ile değerli kardeşim sayın Murat  Baytaroğlu’nun söylediklerine değer verelim. Kırklarelispor’un da kıymetini bilelim. Kırklarelispor’a deplasmanda oynayacağı Etimesgut Belediyespor karşısında sonsuz başarılar diliyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek