Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 30 Ağustos 2018, Perşembe 09:23:03 tarihinde eklendi. 1489 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Haftaya gerçek hayat başlıyor - Ertan Bayer

Haftaya gerçek hayat başlıyor

 

Ülke olarak 24 Haziran’a kadar seçimle, 24 Haziran’dan  sonra da tatille uğraştık.  Son olarak 9 günlük bayram tatilinde iyice bir harcama yaptık. 30 Ağustos Zafer Bayramı ile de kapanışı yapacağız. 1 Eylül 2018  Cumartesi günü artık yeni bir aya girdi. Bu ayın 21’inde Yaz Mevsimi bitecek. Sonbahar başlayacak.  3 Eylül Pazartesi günü de artık bizim için gerçek hayat başlayacak. 

Tatilde harcadıklarımızı ödemeye başlayacağız. Çocuğu okula gidenlerin okul masrafları başlayacak. Vatandaş tam düğünler azaldı diye sevinirken yüzde kırk zamlı doğal gaz faturası O’nu öpecek. Devleti yönetenlerin üretime dönük yatırım yerine sürekli saray ve inşaat yapmalarından dolayı azıcık  dinlenen döviz ağır ve istikrarlı yükselişini sürdürecek.

Yani önümüzdeki hafta gerçek gündemle hayata başlayacağız. Yılbaşına kadar çıkarsak bu döviz artışının ve paramızdaki düşüşün papazla ya da dış  güçlerden kaynaklı değil ülkenin artık samanı bile gazete kağıdını bile yurt dışından ithal etmesinden kaynaklandığını görecek. Ama iş işten çoktan geçecek.

Bu nedenle bizler ülkemizi yönetenlere diyoruz ki; artık ihtişamlı saraylar yapmayı bırakın, fabrika yapın, okul yapan, halkın yoksulluğunu giderecek projeler yapın.  Eğer aynı geminin içinde isek ülkeyi yönetenlerde en az bizler kadar zarar görecek.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 26 Ağustos’ta başlattığı ve 30 Ağustos’ta sonuçlandırdığı  Büyük Zaferi’ni düşünerek diyoruz ki; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü biraz olsun anlayın. O’nun gösterdiği fedakarlığın en az 10’da birini gösterseniz ülkemiz bu kötü günlerden kurtulur.

Kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek