Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 28 Ağustos 2018, Salı 09:24:14 tarihinde eklendi. 572 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ŞİMDİ BİZE YENİ BİR RIZA ZARRAF LAZIM -

ŞİMDİ BİZE YENİ BİR RIZA ZARRAF LAZIM

 

Amerika bize ekonomik savaş açtı. Sadece bize değil. Rusya’ya, İran’a, Çin’e hatta bütün dünya. Putin buna  “bu bir savaş ilanıdır” diyor. Sadece Putin değil bütün dünya aynı şeyi söylüyor “ Ekonomik dünya savaşları” bu savaştan kaçabilmemiz mümkün değildir.

Hangi savaş nasıl kazanılırsa bizde öyle davranacağız. Hani hastalıklar için söylenir “öldürmeyen hastalık insanı güçlendirirmiş”

Yani vücut mikroplara karşı direnç ve dayanıklılık kazanır. Ülkemize ve milletimize düşmanın bu ilk saldırısı değil. Her saldırıdan Allah’ın C.C. yardımıyla güçlenerek çıktık. Bu savaşı kazanacağız, yüne güçleneceğiz.

Hiçbir savaş hasarsız kazanılmaz.

Bazı iş adamlarımızı dinliyorum, dinliyorlar ki, “gümrükte şu kadar konteynır malım var. Doların artması yüzünden çekemiyorum” büyük ihtimalle bu iş adamımız batar. Yani ithalat üzerine iş yapanların işleri bozulur. Buna karşılık ihracat yapanlarsa çok çok kazanırlar. Buda ülkenin yararınadır. Dedik ya “savaş hasarsız kazanılamaz” eğer bu bir savaşsa, katlanacağız ve kazanacağız. Gelelim ambargolara.

Amerika kısmen bize Rusya’ya özellikle de İran’a ambargo uyguluyor. “hiç kimse İran’la iş yapmasın, ticaret yapmasın, petrol almasın” diyor. “dinlemeyenleri asarım keserim!” diyor.

İran bizim komşumuz. Ne yapacağız şimdi? Amerika aynısını geçmişte de yapmıştı da o zaman Rıza Zarraf adında bir genç bulmuştuk. O, Amerika’nın ambargosunu dolambaçlı yollardan delmişti. İran ve Türkiye bu işten çok para kazanmıştı. Aptal ve cahil genç Amerika’ya gitti yakalandı. ABD onu “sen benim yasağımı nasıl çiğnersin” dedi ve hapse attı. Yazık oldu, şimdi bize yine çok lazım olmuştu. (Ulan aptal, senin ne işin var o haydutların ülkesinde?)

Neyse bir de buralarda Amerika’nın köpekleri var. Onlarda “vay sen bizim ABD ağamızın yasağını nasıl delersin?” diye, Amerika’ya gönüllü muhbirlik ve polislik yapıyorlar.

Şimdide “dolar yükseliyor” diye zil çalıp oynuyorlar. Devletimize tavsiyemdir, yeni Rıza Zarraf bulurken bu ABD itlerine dikkat edin. Bunlar ihbar ederler. Saygılarımla 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek