Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 17 Ağustos 2018, Cuma 09:32:46 tarihinde eklendi. 834 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DÜŞMANDA SİLAH ÇOK, TANKLA TOPLA OLMADI ŞİMDİ DOLARLA SALDIRIYORLAR -

DÜŞMANDA SİLAH ÇOK, TANKLA TOPLA OLMADI ŞİMDİ DOLARLA SALDIRIYORLAR

 

Yıllarca PKK ile saldırdılar olmadı, durduramadılar. DAEŞ’le saldırdılar yine olmadı, yine durduramadılar. DHKPC ile akla hayale gelmeyen eşkıyalarla saldırdılar bu millere yine diz çöktürmediler.

FETÖ’yle çeteyle saldırdılar yine olmadı, yine bu milleti esir edemediler.

Defalarca darbe yaptılar, tehditleri iftiralar yaptılar, bu milleti bir türlü istedikleri şekle sokamadılar. Tanklar, toplar, uçaklar, helikopterler, hiçbirisi bu milleti durduramadı, hizaya getiremedi, uşaklığı kabul ettiremedi.

Şimdi son silahları olan doları kullanıyorlar. Yine başaramayacaklar. Bu millete yine diz çöktüremeyecekler. İstiklalinden yine vazgeçiremeyecekler.

DOLAR NEDEN YÜKSELİYOR?          

İhracat rakamları çok iyi geliyor. İthalat kısmen de olsa düşüyor. Turizm çok çok iyi gidiyor, yüzde otuz beş artış var. Şirket karlarını takip ediyoruz, onlarda çok iyi. Bankalar tarihlerindeki en yüksek karlılığa ulaşmışlar. Peki, kötü olan nedir? Hangi sebepten dolar çıkıyor?

Sadece bir tek sebep var, oda Türkiye Siyonizm’in ve ABD’nin dediklerini yapmıyor.

Seçimlerde Erdoğan yine kazandı. Yine ABD’nin adamları seçilemedi. Türkiye Rusya’dan S.400 alıyor. Yeni yeni silahlar yapıyor. Güneydoğunun bölünmesine razı olmuyor. Papaz dahil Türkiye’de ne kadar Amerikan iti, ajanı, uşağı varsa, onların eskisi gibi rahat çalışmalarına müsaade etmiyor. Kimilerini hapse atıyor. Bunlar hiç Amerika’ya yapılır mı? Hiç “ağanın köpeğine hoşt” denir mi? Amerika “papazımı ver” diyor. Hayret, Amerika’nın ne kıymetli papazı varmış.

Mesele papaz değil. Mesele Türkiye’nin büyümesi. Mega projelerimizden rahatsız olduklarını defalarca söylediler.

Her büyük projelerimizin başlangıcında buralardaki itleri hep havlamadılar mı? “köprüye hayır, hava alanına hayır, santrale hayır” demediler mi? Ne demişti o İsrailli Yahudi? Türkiye hiç sevinmesin. Dünyanın bütün servetinden daha fazları ABD’de sadece bir Yahudi’de var” (Rokofeller) demedi mi? Savaş hasarsız kazanılmaz. Hasarımız olacak ama bu savaşı da kazanacağız. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek