Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 03 Ağustos 2018, Cuma 09:30:02 tarihinde eklendi. 716 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MERAL AKŞENER FETÖ’CÜDEN DE ÖTE BİŞEY -

MERAL AKŞENER FETÖ’CÜDEN DE ÖTE BİŞEY

 

Akit Gazetesi’nde yazan Latif Erdoğan Cumartesi günü bir yazı yazmış diyor ki “Akşener’in ayrılıyorum, aday olmayacağım… gibi tavırları aynen FETÖ’nün davranışları gibidir. FETÖ’de zaman zaman bu numaraları yaparak kendisine yalvartır, kıymetini arttırırdı…” diyor ve enteresan misaller veriyor. Meral Hanım’ın da taktiği FETÖ’den almış olabileceğine işaret ederek kendisine yalvartıp değerini arttıracağını, sonunda da yine aday olabileceğini söylüyor. Hakikaten yalvaranlar, evinin önünde bekleşenler “Bizi bırakma Meral ana” tavrı sergileyenler Devlet Bahçeli’nin de işaret ettiği gibi galiba bir tiyatro.

Peki, GERÇEKTENDE AKŞENER FETÖCÜ MÜ?

Bence daha da ileri bir figür.

Nereden mi anladım?

Müsaade edin anlatayım.

Şuanda Akdeniz’de çok büyük gaz yatakları keşfedilmiş durumda. Şeytan İsrail, Kıbrıs Rum kesimi, Yunanistan ve Mısır’ı da yanına alarak bu gaz yataklarına el koymak istiyor. Bu mevzuda askeri işbirlikleri kuruyor, Akdeniz’de manevralar yapıyor. Türkiye ise bu kabadayılıklara meydan okuyarak güçlü donanmasıyla mukabele ediyor. Nitekim Kıbrıs Rumlarının arama yapmaya çalıştığı platformlara mani oldu, Akdeniz’den kovdu. Bu olayın böyle kalmayacağı belki de işin çatışma noktasına doğru gidebileceği düşünülüyor. İsrail’in elinde adetleri yüz elli ile dört yüz civarında olan atom bombası olduğu düşünülüyor. Bu bombalar füzelerle veya uçaklarla atılırlar. İşte Türkiye bu ihtimalleri düşünerek hava savunmasına “S.400”leri de ekliyor. Rusya’yla anlaşmış durumda. Buna en çok kim bozuluyor? Amerika. Amerika’nın kızgınlığı ve itirazı İsrail adınadır. Seçim öncesi Siyonist Mordak’ın televizyonu FOX’da Akşener’i dinledim. Bu S.400’lerin alınmasına karşıydı. Şöylede bir cümle kullandı. “S.400’ler Saray’ı korumak için alınıyormuş…” Bu cümleyi en beyinsiz bir deli bile kullanmaz. Bu cümleye “S.400”lere itirazıyla Akşener’in şuuraltında ne var? Kime hizmet ediyor? Eğer Saray’ın yani Cumhurbaşkanlığının savunulmaya ihtiyacı varsa, yani tehdit altındaysa yine de tedbir alınmak gerekmez mi?

Bence Meral Akşener “ihtirası ve intikam duygusuyla” FETÖ’yü falan çok geçmiş.

Zaten o yapılarda MOSSAD ve CIA’ya hizmet yolunda bu alçaklıkları yaptılar.

 Akşener’in yaptığı ne?

Peki, tekrar aday olur mu?

Bence olsada artık dikişi tutmaz.

Bu balon patladı.

Her seçimde tükeniş devam eder. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek