Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 01 Ağustos 2018, Çarşamba 09:31:38 tarihinde eklendi. 881 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Galatasaray Taraftarlar Derneği - Metin Dikener

Lüleburgaz Galatasaray Taraftarlar Derneği

 

Geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz Galatasaray Taraftarlar Derneği  şampiyonluk gecesini çok güzel bir ortamda büyük bir katılımla Roidi Harasında kutladı. Galatasaray’ın eski futbolcularından, daha sonra  yine Galatasaray’da Fatih Terim’in Yardımcı Antrenörlüğünü yapan  Bülent Ünder de bu geceye Galatasaray kulübünü temsilen katıldı. Gece çok güzel bir şekilde neşeli geçti. Sarı Kırmızı formalarını giyenler, takımlarına gönül verenler, ben de bu takımın taraftarıyım diyenler  gönüllerince eğlendi. Belediye Başkanımız Murat Gerenli de geceye renk katanlardan birisi idi.  Sayın Murat Gerenli  iyi bir Galatasaraylı olabilir. Bu geceye de katılması çok normaldir ama ne var ki  Sayın Murat Gerenli davet edildiği her yere mutlaka gidiyor. Kimseyi ayırt etmiyor.  Bu davranışı da onun çok sevilmesine neden oluyor. Yine gecede Galatasaraylı futbolcuların  imzaladığı forma açık arttırmada beş bin liraya sevgili kardeşimiz Ömür Kavak’ta kaldı. Ömür’le beraber bu geceye bizim de katkımız olsun diyenler. Sevgili kardeşim Tayfun Erel,  yine çok sevdiğim yeğenlerim  Balaban’lar grubu, Atılım İnşaat, Fatih Pastaneleri, Bereket Sofrası, Günce Reklam, Baykal Orman Ürünleri, Sedef Perde  Metin Ermut ve oğulları. Daha daha niceleri, bunlar Galatasaray takım ve forma sevgisi değil mi? Peki,  Lüleburgaz’da kulüp derneklerini kurmasa, Başkan ve yönetimleri  olmasa bu geceler bu kadar güzel bir  şekilde düzenlenebilir mi? Ben dolayısı ile Galatasaray Taraftarlar Derneğinin çok değerli  Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini de candan kutluyorum. 

Ben OLAY HABER’de yaptığım spor yorumlarımda Galatasaray takımını liglerin bitimine üç hafta kala Süper ligin şampiyonu ilan etmiştim. Diğer kulüp taraftarları tarafından tenkite uğradım. O haftaları bırakın, son maça bile gelindiğinde Galatasaray takımını şampiyon ilan edemeyenler gerek ulusal basında gerek TV  programlarında matamatiksel hesaplara girenler yüzünden Fenerbahçe forması giyen beni Fanatik Galatasaray’lı yaptılar. Sonra oynadığı 3 maçını da kazanan Galatasaray şampiyon oldu. Peki daha sonra mı? Tebrik etme vefalılığını gösterdiler. Bende OLAY HABER ‘de 40-50 kişilik bir okuyucudan, binlerce okuyucuya ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bunu da bu şekilde belirttikten sonra yeni futbol sezonunda tekrar görüşmek dileği ile, Tüm Galatasaraylıları ve şampiyonluklarını bir kez daha kutluyorum. 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek