Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 27 Temmuz 2018, Cuma 09:47:10 tarihinde eklendi. 569 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SİYONİST İSRAİLİ İYİ TANIMALIYIZ -

SİYONİST İSRAİLİ İYİ TANIMALIYIZ

 

Bizim eski reis Halebak sık sık İsrail’e giderdi. Bence gitmesinde hiçbir beis yok. Gitsin de ibret alsın. Hatta devletimizin kaderinde rol almaya çalışan siyasi ve askeri herkes İsrail’i tanıyıp bilmelidir ve de ibret almalıdır. İsrail dünyadaki tek din devletidir.

Tevrat şeriatıyla yönetilir. Bir kere bunu herkes iyice anlamalıdır. İkincisi alabildiğine ırkçıdır. Hatta bizatihi dinleri ırkçıdır. Sen ben Yahudi olmaya kalksak olamayız, kabul etmezler. Yahudi ırkından gelmen lazım. Bütün insanlığın bilmesi gereken en çarpıcı gerçek ise Siyonist Yahudi kendisi alabildiğine dindar iken başkalarının dinden uzaklaşmasını ister. Kendisi ırkçıdır. Senin milletini sevmeni istemez. Kendisi dindardır, senin dinine bağlılığını istemez. Kendisi tarihine ve geleneklerine son derece bağlıdır. Senin tarihine geleneklerine bağlı olmanı istemez. Dikkat edin İsrail’e Yahudi Siyonist’le bir şekilde münasebetleri olanlar her zaman kendi dinleri, milli duyguları, tarih ve töreleriyle ters düşmüşlerdir. Siyonist Yahudi’nin oltasına yakalananların her zaman kendi moral değerleriyle meselesi olmuştur. Bunlar acaba bir tesadüf müdür. Hakaret etmemeye çalışıyorum ama demeden de duramayacağım. Ulan beyinsiz, gidiyorsun İsrail’e oradaki vaziyeti görüyorsun ibret almıyor musun? Bir İsrailli ne kadar Yahudi’yse ne kadar musavi ise senin de o kadar Muhammed’i, o kadar Müslüman olman gerekmiyor mu? Varsa yoksa şunu söylüyorlar. “İsrail’e gittik Müslümanların yaşadığı yerler harap, Yahudi’nin yaşadığı yerler ışıl ışıl mamur” arkasındaki hakikati görsene. Biz şuanda Müslüman falan değiliz ki. Yani devletimizin hangi uygulamasında din referans alınıyor? Biz üç, dört asır önce Müslümandık. Onu görsene İsrail zaten var olan ırkçı şeriat kanunlarına yenilerini uyguladılar. Deniyor ki “İsrail bütün Yahudilerin tabi vatanıdır. İsrail de herhangi bir konuda yazılı hüküm yoksa Tevrat hükümleri geçerlidir.” Bunun Türkiye’deki karşılığı nedir? “Türkiye dünyadaki bütün Türklerin tabii vatanıdır. Yasalarımızdaki boşluklar şeriat hükümleriyle doldurulur.” Ey masonlar, rotaryanlar, lionslar, Yahudi uşakları ve de Yahudi tarikatları (M. Kemal tabiridir) ne diyorsunuz? Biz de böyle bir konun çıkaralım mı? Sorun bakalım Yahudi ağalarınıza. Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek