Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 13 Temmuz 2018, Cuma 09:08:29 tarihinde eklendi. 687 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’DE DOĞRU KONUŞMAK YASAK, YALAN KONUŞACAKSIN -

CHP’DE DOĞRU KONUŞMAK YASAK,  YALAN KONUŞACAKSIN

 

 

Geçen hafta seçim sonrası gözcü gazetesi başlık atmıştı “FETÖ’nün oyları Ak Partiye” diye. Bizde merak ettik araştırdık.

Ankara’daki FETÖ’cülerin yattığı Sincan Ceza Evine baktık. Sonuçlar aynen şöyle;

SİNCAN “F TİPİ 1”

Cumhur ittifakı yani MHP AK Parti oyları “19” on dokuz.

Millet ittifakı yani CHP İYİ Parti’ye ise “219” iki yüz on dokuz adet.

Görüldüğü gibi F1’de yatan FETÖ’cüler MHP ve AK Partiye değil CHP ve İYİ Partiyi seviyorlar.

“F-2” Cumhur ittifakı “14” on dört CHP İYİ parti “304” üç yüz dört. Bahçeli ve Erdoğan burada da sevilmiyor.

“L TİPİ 1”

Cumhur ittifakı yani Erdoğan Bahçeli “52” elli iki. CHP İYİ Parti “908” dokuz yüz sekiz oy. Burada da sevilen İnce ve Akşener’miş.

“L TİPİ 2” burada FETÖ’cüler değil adi suçlular var. Cumhur ittifakı “987” millet ittifakı 502 burada da af beklentisinden MHP çok oy almış. Toplamını ister misiniz?

Ankaralı FETÖ’cülerin yattığı F tipi ceza evlerinden toplam Muharrem İnce “3055” R. Tayyip Erdoğan “846” Meral Akşener “748” oy almıştır.

Anladık mı şimdi gözcü gazetesinin yalanını ve yalancılığını?

Bu gazete ve bazı televizyonlar seçim öncesi öyle yalanlar söylediler ki okuyucularını şizofreni yaptılar. Bu tabir benim değil M. İnce’nin tabiridir. “Evet CHP’liler ŞİZOFRENİ OLMUŞLAR”

Seçim sonuçları ve HAKAN BAYRAKÇI soner araştırma başkanı. Diyor ki “ben seçim sonuçlarını önceden biliyordum, ama söyleyemezdim. Zira beni CHP’liler linç ederlerdi” hayret adam araştırma şirketi sahibi araştırıyor sonuçları biliyor ama açıklayamıyor. Yani “bu seçimi şu kadar farkla Erdoğan kazanacak” diyemiyor, neden? CHP’lilerden korkuyor. “Beni linç ederlerdi. Topa tutarlardı” diyor. Zavallı CHP’liler. Bu adam CHP’nin araştırmacısı, yalan söylüyor karşılığında CHP’den para alıyor. Bazı gazeteler (Gözcü gibi) yalan yazıyor. CHP’lilerden para kazanıyorlar. Bazı televizyonlar reyting alıyorlar, para kazanıyorlar.

Muharrem İnce de bunlara “şizofreni” diyor. Doğru söylüyor. Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek