Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 10 Temmuz 2018, Salı 09:09:47 tarihinde eklendi. 721 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KILIÇDAROĞLU İKTİDAR OLMAK İÇİN DEĞİL KAOS İÇİN ÇALIŞIYOR -

KILIÇDAROĞLU İKTİDAR OLMAK İÇİN DEĞİL KAOS İÇİN ÇALIŞIYOR

 

Benim yazılarımı sürekli okuyanlar hatırlayacaklardır. Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı olduğu günden beri yazıyorum. Kılıçdaroğlu’nun hedefi iktidara gelmek değildir. O Türkiye’yi kaosa, iç savaşa sürüklemek için çabalıyor. Yine bu son seçim sonrasında bütün sözleri ve davranışları aynı istikamettedir. Seçim sonuçlarına itirazı diktatör iddiaları, iftiralar, iftiralar, iftiralar, yalanlar, yalanlar, yalanlar… Bereket ki CHP içerisinde az da olsa bu çizgiye itiraz edenler var. Özellikle de Muharrem İnce’nin seçim sonu sözleri ve de davranışları Kılıçdaroğlu’nun kaos ve iç kavga çabalarına mani olmuştur. Muharrem İnce “Adam kazandı” diyor “Kazandıysa kazanmıştır ne yapacağız yani? Ben kazandım, demekle kazanılamaz ki” diyor. Kılıçdaroğlu ve ekibi ise hala “Kazanamadı, hile var, hadi yürüyün yüksek seçim kuruluna…” gibi laflarla ortalığı karıştırıyor.

İnancımı söylüyorum. Kılıçdaroğlu’nu MOSSAD, CIA ve bunların köpeği, FETÖ CHP’nin başına getirdi. Halende tepe tepe kullanıyorlar. Kılıçdaroğlu için “Seyid” diyorlar değil mi?

Nereden Seyid oluyor? Ben söyleyeyim Seyid Rıza’nın soyundan kimdir Seyid Rıza Dersim isyanının başıdır. Bu isyanda Seyid Rıza ve çocukları idam edildi Atatürk tarafından. Kılıçdaroğlu bu isyanda bin altı yüzden fazla akrabasını kaybetti. Böyle bir adam CHP’nin başına sırf Türkiye’ye kötülük için getirildi. İlk sınavını SSK’da verdi planlayarak, hesaplayarak SSK’yı batırdı. Yolsuzluk yaptı demiyorum, sırf Türkiye’de kötülük olsun diye batırdı. Yargılanıyordu Rahşan affıyla kurtarıldı. Unutmayın MOSSAD ve CIA’nın sözü bu ülkede herkesten fazla geçiyordu, tabi eskiden son yıllardan Tayyip Bey onların kollarını birazcık olsun budadı onun içinde çıldırıyorlar.

Şimdi ulusalcılar, Atatürkçüler, CHP’yi bu ifrit işgalden kurtarmaya çalışıyorlar. Bakalım başarabilecekler mi? Bence biraz zor ama yine de Kılıçdaroğlu baya kan kaybetti. Özellikle de doğan medyasını kaybetti ki bu çok önemlidir. Zira doğan medyası eskiden tamamen MOSSAD ve CIA arzularında yayın yapıyordu ve de Kılıçdaroğlu’nun genel başkan seçilmesinde en önemli rolü oynamışlardı. Muharrem İnce ve arkasındaki Deniz Baykal ve çevresi bakalım bu işi başarabilecekler mi?

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek