Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 29 Haziran 2018, Cuma 09:37:24 tarihinde eklendi. 852 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SEÇİM KONUŞMALARI VE AYRINTILARDA GİZLİ GERÇEKLER -

SEÇİM KONUŞMALARI VE AYRINTILARDA GİZLİ GERÇEKLER

 

Seçim sürecini beraberce takip etti ki yeni ortaya çıkan liderleri anlamaya çalıştık.

Muharrem İnce’yi dinledik. Diyor ki “Otomobil fabrikasına ne gerek var? Bunlar çok gerilerde kaldı. (Aynı konuşmanın içerisinde) Ben Almanya’daki BMW fabrikalarını gezdim, müthişti…”

Şimdi ayrıntıya geçelim. Türkiye’de bir otomobil fabrikası yapılmasına karşıymış. Yani bir Türk markası olmasınmış. Öyle istiyor Muharrem İnce. Olabilir, belki de aklına yatmamıştır. Klasik CHP zihniyeti, köprülere, barajlara, santrallere, hava alanlarına karşı çıkması gibi.

AMA HAYIR, HAYIR! “Almanya’daki BMW fabrikası müthiş” diyor. Şimdi kendi Türk markasına hayır derken bu Alman BMW nereden çıktı, neden icap etti? Bu bir şuur altı mı? Yoksa bir ihanetin ipuçları mı? Türkiye’nin otomobil üretmesine karşı çıkması Almanya adına mı? ÖZDEMİR SABANCI neden öldürülmüştü? Özdemir Sabancı Japon arabalarını Türkiye’ye getirdiği için Toyota fabrikasının Türkiye’ye yapılmasını sağladığı için öldürüldüğüne dair kuvvetli şüpheler vardır. Sabancı’yı öldürenlerden Fehriye Erdal halen Avrupa’da barınıyor. “Türkiye araba piyasasına hakim Almanya istihbaratı bu işin arkasındadır.” Diyenler var. Geçmişimizde böyle bir acı olay varken aynı lafın içinde hem Türk otomobiline karşı çık, hem de Alman otomobilini öv. Kusura bakmayın ben kötü niyetliyim. Yıllar önce şöyle bir olay oluyor. Bir dünya çapında Japon elektronik firması patronunun bir kızı var, o da bir İngiliz rap şarkıcısının hayranı. Bunu İngiliz istihbaratı öğreniyor. Önce bu şarkıcı eşinden boşandırılıyor, sonra Tokyo’da bir konser düzenleniyor, konserin en ön saflarında o kıza yer ayarlanıyor, kuliste tanıştırılıyor. Şarkıcı İngiliz aşkını ilan ediyor. Saf kızda bu oyuna geliyor ve evleniyorlar. Kurnaz İngilizler miras yoluyla Japon firmasına el koymanın planlarını yapıyorlar. Tabi bu arada İngiliz damat firmadan hisse falan da almaya başlıyor. Evlilik icabı bir de Amerika’ya balayına gidiyor çok lüks bir otelde kalırken olanlar oluyor. İngiliz damat otel odasında ölü bulunuyor. Demek ki Japon istihbaratı da uyuyormuş. Bu yazdığım masal değil ha gerçek bir olaydır.

Beyler, dünya öyle sandığınız gibi dümdüz değil ha.

Hiç durmayan milletler mücadelesi vardır.

Ama aptallığından ama cahilliğinden Türkiye’de Türk markası otomobil istemeyen Alman ajanıdır. Tıpkı, üçüncü hava alanını istemeyenler gibi.

Milletimizin gayreti ve iradesiyle, Allah c.c. de yardımıyla hepsinin üstesinden geleceğiz. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek