HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 26 Haziran 2018, Salı 09:33:31 tarihinde eklendi. 563 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DEVLETİMİN GELİŞMESİYLE VE GÜCÜYLE GURUR DUYUYORUM -

DEVLETİMİN GELİŞMESİYLE VE GÜCÜYLE GURUR DUYUYORUM

 

İnternete bir askeri tatbikat görüntüsü düşüyor.

Görüntüde bir grup savaş helikopteri havada sabit bir şekilde duruyor ve karşı dağları ateş altına almış izli mermilerin havadaki görüntüsü ve hedef mahallindeki ateş gücü ve manzarası müthiş. ABD’lilerden bu görüntüyle ilgili yorum isteniyor. Yorumlar “ORDUMUZLA GURUR DUYUYORUZ” siteden açıklama geliyor “BU GÖRÜNTÜ ABD ORDUSUNDAN DEĞİL TÜRK ORDUSUNUN BİR TATBİKATINDANDIR” siteden açıklama geliyor “BU GÖRÜNTÜ ABD ORDUSUNDAN DEĞİL TÜRK ORDUSUNUN BİR TATBİKATINDANDIR…” Amerikalıların kendi ordularının bir görüntüsü sanıp GURUR duydukları” bu manzaradan “BİZ TÜRK MİLLETİ OLARAK GURUR DUYMAYACAK MIYIZ”

Mevzu edilen tatbikat manzarası ordumuza son yıllarda katılan ve kendi imalatımız olan ATAK helikopterlerinin bir tatbikat görüntüsüdür. Şahsen ben çok sevindim, çok gururlandım. Bu milletin bir ferdi olarak, milliyetçi duygular ve hassasiyetler taşıyan birisi olarak ordumuzun ve teknolojimizin geldiği seviye beni çok ama çok sevindiriyor. Yıllarca dağlarda PKK’lı kovalamış özel harpten emekli METE YARAR, konuşuyor, “ABD’den silahlı süper kobra istedik, iki tane vermediler. Çok şükür şimdi her ay çok daha iyisi atak helikopterinden her ay iki adet yapıyoruz. Yine ABD’den iki adet silahlı insansız hava aracı istedik vermediler. Yine her ay iki adet daha iyisini yapıyoruz…” sevinmeyelim mi? Gurur duymayalım mı? ABD’li kendilerinin sanıp da gurur duyarken biz duymayalım mı? Sadece bunlar değil ordumuzun ihtiyacı olan bütün alanlarda çok hızlı bir gelişme var. AFRİN harekatında bu çok net bir şekilde görüldü. Batı alçaklarının aklıyla, fikriyle, planlamalarıyla ve de silahlarıyla yıllarca hazırlık yapmış bir eşkıya sürüsü ordumuz önünde ne hale geldi bütün dünya gördü. AFRİN’deki bu başarımız dostlarımıza gurur ve sevinç düşmanlarımıza da korku ve panik verdi.

Azerbaycan ve Sırbistan cumhurbaşkanları ve birçok dostumuzun dile getirdiği “Türkiye’nin gelişmesi ve güçlenmesi bizi sevindirir” diyorlar.

Suudi Arabistan’daki bazı Yahudi köpekleri ise Türkiye, çok güçlendi durdurulmalıdır” diyorlar.

Kimse durduramayacak zira içimizde yerleşmiş emperyalizmin köpeklerinin dış işleri söküldükçe etkileri azaldıkça bu milletin gerçek kabiliyetleri daha da ortaya çıkıyor. Dün AFRİN bugün KADİL ve MÜNBİÇ, yarında sıradakiler. Artık Türk milletini hiç kimse durduramaz. EKONOMİMİZ, geçen yıl % 7,4. Bu yılın ilk çeyreğinde yine 7.4 büyüdü. Bütün engellemelere rağmen, bütün yalanlara, iftiralara, şantajlara rağmen büyüdü. İçlerinde hasetlik, fesatlık olanların, kafaları ülkemizin düşmanları tarafından ele geçirilmiş olanların kafalarına girmese de şahlanıyoruz. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek