HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 14 Haziran 2018, Perşembe 09:40:36 tarihinde eklendi. 1029 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayramda ayrıştırıcı değil birleştirici olmak lazım - Ertan Bayer

Bayramda ayrıştırıcı değil birleştirici olmak lazım

 

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için 18 Nisan’dan itibaren partiler koşturmaya başladı. 9 Mayıs 2018 tarihinde tüm partilerin Cumhurbaşkanı adayları, . 22 Mayıs’ta da tüm partilerin milletvekili adayları netleşti.

Türkiye genelinde de, Kırklareli genelinde de partiler milletvekili adaylarından memnun değil.  Ancak CHP için bir avantaj çıktı. CHP’nin Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı adayı göstermesi, Muharrem İnce’nin de kendisinden beklenen performansın 10 kat üzerine çıkması nedeniyle CHP milletvekillerindeki dezavantajını unuttu. Hatta CHP,  Muharrem İnce sayesinde milletvekilliğinde bile Türkiye genelinde yüzde 25’i geçebilir.

Adaylara bakarsak AKP ve MHP’nin Cumhurbaşkanı adayının dışında tüm adaylar birleştirici. AKP ve MHP’nin adayı “Gençler ölmeye hazır mısınız?” derken CHP’nin adayı “Her yıl 10 bin genç yurtdışında eğitim görecek” diyor.  Diğer partilerin adayları umut verici mesajlar veriyor.

Milletimiz son 15 yılda birilerinin şahsi çıkarları için ölmekten bıktı.  Bu nedenle bari kutsal Ramazan Ayı’nda, Ramazan Bayramı öncesinde bu millete ayrıştırıcı değil birleştirici mesajlar verin.  Yoksa ağzınızdan eksik etmediğiniz dış güçlere karşı mücadele veremeyiz.  Bu nedenle bu seçimlerde “Ayrıştırıcı değil birleştirici mesajlar veren adaylar kazanacak.” Diyor, Ramazan Bayramı’nın iyilikten yana olan insanlara huzur getirmesini diliyoruz.

Kalın sağlıcakla…. 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek