Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 22 Mayıs 2018, Salı 09:40:18 tarihinde eklendi. 582 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MUHARREM KÖPRÜ YAPACAKMIŞ EYVAH KIYAMAET KOPACAK -

MUHARREM KÖPRÜ YAPACAKMIŞ EYVAH KIYAMAET KOPACAK

 

Bunu duyunca şaşırdım kaldım.

Kendi ağzından bizatihi ben kendim duydum.

Hani başkaları söyleseydi katiyen inanmazdım.

Ara sıra eğlence olsun diye veya bakalım ötekiler neler konuşuyor, yeni yalanları, yeni iftiraları falan var mı diye onları da dinliyorum ya işte öyle bir sıra da duydum. Muharrem ince söyledi. İstanbul Boğazına dördüncü köprü yapacakmış. And olsun, doğru söylüyorum, ağzından duydum. Tam da şöyle söyledi. “birinci köprüyü Demirel yaptı, ikinci köprüyü Özal yaptı, üçüncü köprüyü Erdoğan yaptı, dördüncü köprüyü de ben yapacağım” yahu bu nasıl solculuk? Hayretler içerisindeyiz. Solcu adam köprü yapar mı? Benim bildiğim solcu köprü yapmaz köprü yıkar. Deseydi ki “ben kazanınca köprüleri yıkacağım” hiç şaşırmazdım. Solcuya da bu yakışırdı. Bugüne kadar da biz solcuları böyle gördük, böyle tanıdık, böyle biliyoruz.

Eminim benim gibi çok kişide şaşırmıştır. Hatta solcular bile. Sahi yapacak olduğu köprünün yerini tespit etmiş midir? Yani boğazın neresine yapacaktır. Köprü yapmaya müsait yeni bir yer var mıdır? Ya da dördüncü köprüye gerek var mıdır?           (Sahi şimdide karşı çıkalım) belki de artık İstanbul boğazına yeni bir köprü yapmaya gerek yoktur da muharrem ince sırf solculuk olsun diye, yani devlete zarar olsun, yıkım olsun diye dördüncü köprüyü yapacaktır. Ben bunları yarım asırdır incelerim, ülke ve millet adına hiç hayırlı bir işlerini görmedim de ondan diyorum, lütfen şüphelerimi anlayın.

KILIÇDAROĞLU, LÜFTEN BİZE HAKKINI HELAL ET

Zaman zaman Kılıçdaroğlu’nun ağzından da şu cümleyi işitiyorum. “HAKKIMI HELAL ETMEM” sakın ha “onun bizde ne hakkı olacak ki” demeyin. Kılıçdaroğlunun eminim bizde çok hakkı vardır.

Bir kere, bizi çok eğlendiriyor, çok güldürüyor. Hani referandum propagandaları sırasında “ya başbakan ayrı cumhurbaşkanı ayrı ayrı partilerden olursa sonra ne olacak? Bunu hiç düşünen yok” dediğinde ve de siz duyduğunuzda hiç gülmediniz mi? Vallahi ben çok güldüm, hala da gülüyorum. Şu yazıyı yazarken bile güldüm. Bedavadan bizi bu kadar güldüren, eğlendiren bir adamın elbette bizde hakkı vardır. Daha yürüyen merdivene ters binişi gibi bir sürü komikliği de bir yana.

Ama onun bu memlekete en büyük hizmeti Alevi delegelerle CHP’yi bloke edip iktidardan uzaklaştırmasıdır. Bu sayede ülkeye istikrar geldi. Bu hak ödenir mi? Ne olur Kılıçdaroğlu bize hakkını helal et. Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek