İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu yazı 24 Nisan 2018, Salı 09:17:01 tarihinde eklendi. 667 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hedef Suriye Halkı Üzerinden Türkiye’dir -2- -

Hedef Suriye Halkı Üzerinden Türkiye’dir -2-

 

Mevzuya girmeden önce şunu ifade edeyim. Malum ABD, İngiltere ve Fransa Esed’in bazı kimyasal üretim tesislerini ve stok depolarını bombaladı. Türkiye’de buna destek verdi ya, bazı uçurtma siyasetçilerimiz bu desteği “ABD yanlılığı” şeklinde dile getiriyorlar. Hâlbuki Türkiye “Fırat, kalkanı ve zeytin dalı harekatıyla” ABD’nin Esed’e karşı duruşuyla da Rusya’nın yanında olmadığını, Türkiye’nin kendi çıkarlarına ve prensiplerine uygun bir çizgisi olduğun göstermiştir.

Bunu anlamak içinde öyle çok zeki olmaya gerek yoktur. Birazcık akıl, birazcık vatanperverlik, birazcık da objektiflik yeter de artar bile.

Son yazımı “kırk katıra da, kırk satıra da razı değiliz” diye bitirmiştim. Güneyimizin Hazar’dan Akdeniz’e kadar bir Şii kuşağıyla sarılmasını istemek veya buna izin vermek PKK, terör devletinden daha da kötü olur. İran ve Rusya’nın yapmak istediği budur. Bunun da Esed köpeği üzerinden yapmak istiyorlar. Sünni din kardeşlerimizin fark etmediği bir şey var, oda Şii’lerde müthiş bir Sünni düşmanlığı vardır. Onlar Yavuz Sultan Selim’in “şu kadar bin Şii’yi öldürdüğü” yalanlarıyla ve de ortalıkta Şiilik, Sünnilik yok iken Araplar arasındaki iktidar kavgalarının kurbanı olmuş Hz. Hüseyin’in şehadetini ve karbela faciasını da bize mal ediyorlar. Manyaklar, o zamanlar henüz bizim dedelerimiz Türk milleti müsliman bile değillerdi. Arapların işlediği cinayetlerin suçlusu biz nasıl oluyoruz? “maksat din, değil kindir” bu kin üzerinden şah İsmail, Kandahar, heralt ve Tebriz şehirlerinde nice on binlerce Sünni’yi katletmişti.

Kendi anasını bile öldürdü Sünni diye.

Şimdi de Esed ve İran Askerleri yüzde seksen beşi Sünni olan Suriye Halkını varil bombalarıyla zehirli gazlarla yok etmeye çalışıyor. Buna hangi vicdan dayanır?

Suriye’deki Esed rejimi nasıl bir iktidar ki kendi halkından onu İran ordusu ve Rus uçakları koruyor? Sakın ha ABD’nin ve İsrail’inde Esed’in düşmanı olduğunu sanmayın. Eğer öyle olsaydı şimdiye kadar Esed, bin defa gitmişti. Sadece ince bir denklemle daha çok Suriyeli Müslümanın ölmesini istiyorlar.

DAEŞ, falanda muhalefetin birliğini bozmak için devreye sokulmuş yapay örgütlerdir.

Hatırlar mısınız Suriye karıştığı ilk günlerdi. Milli güvenlik grubumuz toplanmıştı da orada “Suriye’ye hemen girmeniz lazım” denildiğinde, girmek için bir bahane aranmıştı da o gizli toplantıda MİT müsteşarımız “Bizim oralarda elemanlarımız var. Bizim tarafa birkaç bomba attırayım” demişti. Alçak namussuz, hain FETÖ ajanları bu konuşmayı böceklerle dinleyip dünya ya servis etmişlerdi. Bu satılmışlar temizlendi de şimdi Türkiye kendi menfaatlerini ancak savunur oldu. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek