Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 17 Nisan 2018, Salı 09:31:01 tarihinde eklendi. 517 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EMPERYALİZMİN BİR KALESİ DAHA YIKILDI ÇOK ŞÜKÜR -

EMPERYALİZMİN BİR KALESİ DAHA YIKILDI ÇOK ŞÜKÜR

 

Ülkemiz içerisinde emperyalizme çalışan, bu ülkenin değerlerine ve menfaatlerine savaş açmış bazı odaklar ve de kuruluşlar vardır. Düşmanlarımızın medya cephesinin ise baş temsilcisi Doğan Medya’dır.

Bakın ne kadar pervasızca ve de açıkça ifade ediyorum “Doğan Medya karteli, milletimizin ve milli menfaatlerimizin açık ve aleni düşmanı idi.”

İddiam çok açık ve de acıklıdır, değil mi?

İddia etmek kolay, ispat etmek lazımdır, öyleyse ispat edelim. Bir değil bin kere ispat ederim.

Defalarca yazdım, tekrar ediyorum. Beş altı yıl önce milli hava yolumuz “Türk Hava Yolları”na ait bir uçağımız Hollanda’da yere çakılmış idi, birkaç kişide ölmüştü. Bu hadiseyle ilgili Doğan Medya’nın bütün televizyon ve gazeteleri bir ay kadar milli hava yolumuz aleyhinde yayın yaptılar. Çok şükür, bir yolcumuzu bile caydıramadılar. Hava yolumuz büyümeye devam etti. Bu yılın bile ilk üç ayında yüzde yirmi bir büyümüş. Halbuki o hadisede Boğink firması suçunu itiraf etti ki bize sattığı uçağa eski bir uçaktan çıkma yer göstergesi takmışlar. Anlayacağınız milli hava yolumuzun hatası yokmuş.

Sonra bu defa Lufthansa hava yollarına ait bir uçağı Fransa, Almanya yolculuğu sırasında pilot isteyerek ve de planlayarak dağa çarptırdı. Bütün yolcular öldüler. Bu olayla ilgili Doğan medya aleyhte olacak tek bir cümle sarf etmedi. Oysa Lufthansa Hava Yollarıyla bizim Türk Hava Yollarımız kıyasıya rekabet halindedir ve de bizimkisi yükselişte Lufthansa ise düşüştedir. Böyle bir durumda Türk Hava Yolları aleyhinde yayınlar yapan Doğan Medyasına dost diyebilir miyiz? Şunu da unutmayalım ki Lufthansa’nın önemli hissesi Roşşit ailesinindir yani Siyonist Yahudilerindir. İşte Doğan Medyası onların köpeğiydi, ona göre havlıyordu.

Daha yüzlerce misal verebilirim. Çok şükür onlarında çöküşünü gördük. Hani arada “Cumhuriyet kazanımları” diyorlar ya? O dedikleri tamamen “Siyonist kazanımladır” Galiba bu ülkeden ümitlerini kestiler, yoksa satmazlardı. Helal olsun Tayyip Erdoğan’a bu zafer Afrin’den de, Elbap’tan da daha önemli bir zaferdir. Hani N.Fazıl Kısakürek diyor ya “Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes./ Ey kahbe rüzgar artık nereden esersen es!”

İşte ben Erdoğan’ı bu yüzden sevdim. Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek