33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 16 Nisan 2018, Pazartesi 09:22:58 tarihinde eklendi. 946 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO'da yeni dönem - Metin Dikener

LTSO'da yeni dönem

 

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi odamızın daha evvel ertelenen seçimleri geçtiğimiz günlerde  gerçekleşti. Her iki liste bildiğim, sevdiğim, takdir ettiğim isimlerle seçime girmişti.

Seçim günü bu çok sevdiğim candan gördüğüm isimlerin Metin ağbi hoşgeldin demesi, saygı  göstermesi beni son derece memnun etti. Gidenler bildiğimiz isimlerdi.

Peki seçimi kazanarak gelenler mi? Hiç kimse  şüphe  etmesin ki,  odamızın çok değerli  üyelerine hem hürmette kusur etmeyecekler hem de  en  iyi hizmeti verecekler. Onlar da  her biri çok sevdiğim  kardeşlerim. Seçimlere  girerken biz sizin için varız,  daha evvel ki yapılan hataları biliyor, biz bu işin zaten içerisindeyiz kimseyi mahrum etmeyeceğiz dediler. Tüm  gruplarında kazananları canı gönülden kutluyorum. Bu  bir hizmet  yarışı.

Yaşadığım bir anımı bir kere daha huzurlarınıza taşıyorum. Bursa’dayım. Ticaret ve Sanayi odası seçimleri var. Bizde Spor Deri Sanayi olarak seçimlere katılıyoruz. Flament’in sahibi Sn. Ali Osman Sönmez adaylığını açıkladı. Çok sevdiğim, her zaman beraber olduğum arkadaşım Sn. Cavit  Çağlar ben de adayım dedi. Yapma etme  girme desem de  bu sefer beni dinlemedi. Cavit Çağlar o  yıllarda Bursaspor genel kaptanı idi. Beni de Trakya temsilciliğine getirdi. Sn. Çağlar Bursaspor’da  genel kaptan diye Ali Osman  Sönmez’de  oğlu Celal’e Flament takımını kurdurdu.  Aslında bu çok güzel bir olaydı. Bursa’daki sanayi seçimlerini Ali Osman Sönmez kazandı.  İlginç olan,  büyük alkış alan  Sn. Cavit Çağlar’ın, Sn. Ali Osman amcanın  gidip elini öpmesi tebrik etmesi idi. Ben  bu vesile ile bir anımı dile getirdim. 

Ticaret ve Sanayi odamızın seçimleri de muhteşem bir havada yapıldı. Biz varız diyenleri, seçilerek gelenleri çok değerli kardeşlerimi candan kutluyor. Hayırlara vesile olsun  diyor, başarılar diliyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek