Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 14 Nisan 2018, Cumartesi 09:47:24 tarihinde eklendi. 1724 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İSTASYONSPOR BAL LİGİNDE... - Metin Dikener

İSTASYONSPOR BAL LİGİNDE...

 

Kırklareli Süper Amatör Kümesi’nde ligi üçüncü sırada İstasyonspor mu yoksa Evrenspor mu tamamlar, diyerek bir yorum yapmıştım. Son haftaya girilirken İstasyonspor’un 2 puan gibi bir avantajı vardı. Evrenspor, iç sahada küme düşen Fener Gençlikspor’la oynayacak ve çok rahat bir şekilde 3 puan alacak demiştik. Aynen öyle oldu. Şimdi İstasyonspor  saha ve seyircisi önünde ligin lideri Kavaklıspor karşısına çıkacak nasıl bir netice alacak? İstasyonspor eğer maçı kazanırsa son hafta maçına bakılmazsızın bal ligine yükseliyor. Maçtan evvelki düşünceler böyleydi. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Kavaklıspor maçı 3-1 kazandı. Üçüncü kim olacak ve bal ligine katılacak sorusu son haftaya kaldı. İstasyonspor’un şansı son hafta maçını Fener  Gençlikspor’la oynaması.

Evrenspor ‘un 1 puan önde olması belki bir şanstı. Ama ne var ki rakibi Babaeskispor’du. Evrenspor’un maçı kazanmak gibi bir mecburiyeti vardı. Deplasmanda rakip Babaeskispor karşısında golü atan, galip vaziyette  oynayan Evrenspor’du. Maç bitti bitiyor uzatmalar oynanıyor. İşte Babaeskispor o uzatmalarda gol atıyor.  Maç  1-1 berabere tamamlanıyor. Büyük bir şansızlık yaşanıyor.

İstasyonspor böylece bal ligine yükselen ikinci takım oluyor. Eee... Futbol bu diyoruz. Arkasından şu soruları soruyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Vizespor şampiyon olduğu halde maddi sorunlar nedeni ile bal ligine katılamadı. Geçen sene aynı akıbete Babaeskispor’da uğradı. Bunlar kent takımları. Kaymakamları, Belediye Başkanları, İş adamları var. Demek ki yöneticiler dertlerini ve de kendilerini iyi anlatamadılar. Dolayısı ile bal ligine katılamadılar. Bir de şu İstasyonspor’a bir bakalım. İstasyonspor’u yıllarca sırtında taşıyan para almadan hocalık yapan, cebinden paralar harcayan Mehmet Çekiç’in bu başarısı tek kelime ile alkışlanmalı. İstasyon Lüleburgaz’ın bir mahallesi. Sn. Emin Halebak da Belediye Başkanı. Sn. Kenan Var yine Borsa başkanı daha evvel  İstasyonspor’da yöneticilik yaptı. Lüleburgaz’ın bir de çok değerli Kaymakamı var. İstasyonspor’un bu başarısına yardım elleri uzatılacak mı? Yoksa  dertleri ile baş başa mı bırakılacak? Ama öyle, ama böyle bu soruda cevabını mutlaka bulacak.

Peki, Evrenspor bal ligine katılsaydı. Bakın neler olacaktı. Evrenspor, şampiyon olmuş gibi futbolcular primlerini alacaktı. Bal ligine katılma payını Evrensekiz Belediye Başkanı Sn. Mustafa Nalbant cebinden ödeyecekti. Fevkalade çalışmalarıyla halkının sevgisini kazanan, bu başarıları yakalayan Sn. Mustafa Nalbant bu sözü lig maçları başlarken söyledi, takımın bir çok maçına geldi. Bir şansızlık yaşandı. Ben bu düşünceler içerisinde Sn. Mustafa Nalbant Başkanımı formasını giydiğim Evrenspor‘a her zaman destek olduğundan dolayı candan kutluyorum.

Seneye Lüleburgaz’ı bal liginde temsil edecek olan İstasyonspor’u  antrenörleri  Mehmet  Çekiç  ile beraber tüm futbolcu kardeşlerimi,  Kulüp Başkan ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyor. Başarılar diliyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek