HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 06 Nisan 2018, Cuma 09:34:52 tarihinde eklendi. 614 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRKİYE HİÇ BİR SİLAHI YAPAMIYORMUŞ KILIÇDAROĞLU ÖYLE DEDİYDİ -

TÜRKİYE HİÇ BİR SİLAHI YAPAMIYORMUŞ KILIÇDAROĞLU ÖYLE DEDİYDİ

 

Geçen günü televizyon izliyordum elektrikler kesildi. Hanım whatsapp üzerinden kardeşiyle yazışırken kalakaldı. Meğer elektrikler kesilince internette çalışmazmış.

Boş kalınca “bari gidip bulaşıkları yıkayayım” dedi sıcak su yok, kombide susmuş.

Dalgın dalgın gitti çamaşır makinasını açtı çalışmayınca kendisine güldü. Bende takıldım “hanım bak elektrik olmayınca buzdolabı da çalışmıyor” dedim gülüştük.

Televizyon susunca sokağa çıkayım dedim doğru asansöre (dördüncü katta oturuyorum) hayret oda çalışmıyor. Bu defa gülme sırası hanımda.

Anlayacağınız elektrikler olmayınca televizyonda, buzdolabı da, çamaşır makinası da, internette, asansörde çalışmıyor.

ŞİMDİ ANLADINIZ MI CHP’NİN NEDEN SANTRALLARA KARŞI OLDUĞUNU?

Özel harekâttan emekli Mete Yarar anlatıyor. “ABD’den teröre karşı kullanmak için iki adet süper kobra helikopter istedik, vermediler. Şimdi kendimiz ayda  iki adet daha iyisi Atak helikopteri yapıyoruz. ABD’den iki adet silahlı İHA istedik verdiler. Şimdi daha iyisini ayda iki adet yapıyoruz”

Kılıçdaroğlu diyor ki “Türkiye hiçbir silahı yapamıyor”

Bu dediği Kılıçdaroğlu’nun arzusu mu cehaleti mi?

Kırıkkale silah fabrikalarımız da üretilen dünyanın en gelişmiş iki çeşit piyade tüfeğinin planlarını satmaya çalışan müdür hapsi boyladı.

Kılıçdaroğlu “Türkiye’nin hiçbir silahı yapamadığını” söylüyor acaba neden?

Cirit füzeleri, çok namlulu roketler, beton delici mühimmatlar, yüz elli kilometre menzili füzeler daha neler neler roketsanda yapılıyor.

“Türkiye hiçbir silahı yapamıyor” diyor kılıçdaroğlu. Acaba “yapamamamızı mı istiyor”

ABD ile müşterek yaptığınız F35 savaş uçakları da Türk yapımı füzeleri kullanacakmış. Kılıçdaroğlu “Türkiye silah yapamıyor diyor. Kırk kilometre menzilli obüsleri gördünüz mü? Onları da makine kimya yapıyor. Afrin harekâtında kullanılan silah ve mühimmatın yüzde sekseni Türk yapımıdır. Kılıçdaroğlu “yapamıyor” diyor ya. Bence sadece anasını değil babasını da araştırmalıdır. Saygılarımla.

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek