HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 29 Mart 2018, Perşembe 09:32:52 tarihinde eklendi. 1115 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz ile başladı Alpullu ile devam ediyor - Ertan Bayer

Lüleburgaz ile başladı Alpullu ile devam ediyor

 

Lüleburgaz 25 Mart 2018 Pazar günü güzel bir mitinge ve güzel bir mücadeleye sahne oldu.

 

Bu mitinge düzenleyici Trakya Şeker Platformu’ndan başka,  Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformu ile Lüleburgaz Kadın Platformu da katıldı. Mitingin birleşme noktası “Şeker Vatandır Satılamaz” sözü idi.

 

Mitinge katılan partiler CHP, ÖDP, EMEK PARTİSİ,  VATAN PARTİSİ, İYİ PARTİ, SAADEET PARTİSİ, DEMOKRAT PARTİ olarak dikkat çekti.  Yine mitinge Türk Ocakları ve Alperen Ocakları’nın katılması mitingin gerçek amacına ulaştığının göstergesi idi.

 

Yoksa normal zamanda parti ideolojileri için düzenlenen mitinglerde bu partilerin yarısını yan yana getirmek zor olur.   Ama birleştiler, tıpkı referandum’da HAYIR verenlerin birleştiği gibi.

 

Şimdi bunun devamı gelecek. 31 Mart 2018 Cumartesi günü Pancar Üreticileri Kooperatifi Panko Birlik tarafından  Alpullu’da bulunan Şeker Fabrikası önünde saat 12.00’de yapılacak olan basın açıklamasında olacağı gibi.

 

Yani HAYIR platformunda olduğu gibi Alpullu’da da yurtseverler şahsi çıkar reflekslerini bir kenara bırakıp ülke menfaatini ön plana çıkardılar.

 

Lüleburgaz’da 25 Mart 2018 Pazar günü başlayan bu refleks, 31 Mart’ta Alpullu’da devam edecek.  Ülkede bulunan diğer şeker fabrikalarının bulunduğu şehirlere yayılacak ve seçimlerdeki zafer ile bu kutsal yürüyüşünü tamamlayacak.

 

Pancar şekeri tadında, tüm değerleri organik bir ülkede buluşmak dileği ile kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek