Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 08 Mart 2018, Perşembe 09:31:15 tarihinde eklendi. 1083 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tek çözüm Arap kültüründen uzaklaşmak - Ertan Bayer

Tek çözüm Arap kültüründen uzaklaşmak

 

Türkiye yüzde 99’u Müslüman bir ülke. Kadına şiddet daha önce de vardı. AKP hükümeti kendini dindar bir hükümet olarak tanımladı.  Seçmeni de öyle. Özellikle 2011 seçimlerinden sonra dindarlık daha da arttı ve şiddet olayları da.

Oysa İslam dini kadına şiddete asla müsaade etmiyor, dört büyük din de öyle.  Peki, öyle ise kadına şiddet dindarlık artınca daha da niye arttı?

Şimdi ele önce dindarlığı ele alalım; Bu yıllar arasında toplumun dini yaşamışlığı artmadı. Dindarlık görüntüsü arttı.  Hükümet, ABD’nin isteği ile toplumumuza itaat özelliği olan Arap kültürünü aşıladı. Toplum da Arap kültürünü yaşadığı zaman dinini iyi yaşadığını ve cennete gideceğini zannetti.  Kadına ve çocuğa şiddet ile ensest tecavüz vakaları da bu nedenle arttı.

Oysa bu halk daha önce de Müslüman’dı. Ama Türk Kültürü’nü yaşıyordu. Kadınlar da erkeklerle eşitti. Sadece ülkemizin Arap kültürüne yakın olan bölgelerinde bugünkü gibi sıkıntılar yaşanıyordu. 2011 yılından sonra bu neredeyse tüm ülkeye yayıldı.

Hükümetler ne kadar uzun sürerse sürsün yıkılır ancak ülkemizdeki bu Arap kültürü kolay kolay çıkmayacak gibi görünüyor. Ülkemizdeki bu ahlaksızlığın bir an önce gitmesi için bir an önce Arap kültüründen uzaklaşmalıyız.

Aksi halde ülkemizde yaşayan yobazların günah işlememek için, İslamiyet öncesi Arabistan’daki gibi kız çocuklarını diri diri toprağa gömmeleri yakındır. Tek çözüm Arap kültüründen uzaklaşmaktır.

Kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek