Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 01 Mart 2018, Perşembe 09:45:35 tarihinde eklendi. 1241 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

NBŞ’ler AKP-CHP ayırmadan zehirler - Ertan Bayer

NBŞ’ler AKP-CHP ayırmadan zehirler

 

Nişasta Bazlı Şeker yani  kısaltılmış adı ile NBŞ’lerin ülkemizle tanışması 1999 yılında oldu. 2002 yılından sonra ise daha fazla ülkemizin içine girdi.  Üreten Amerikan şirketi Cargill.  Amerika bunu kendi ülkesinde halkını yedirmiyor çünkü başta şeker hastalığı ve kanser olmak üzere bir çok hastalık yapıyor ve ilaçlarla yaşar hale geliyorsunuz. Bulgaristan dahil AB ülkelerinde de kota yüzde 3 gıdalarda kullanılmıyor sadece panzer olarak kullanılıyor.

Ne yapıyor Amerika ? Bize yaptığı gibi bazı ülkelerin siyasilerini ve yöneticilerini bir şekilde ikna ediyor Pancar Şekeri veya Şeker Kamışı’ndan üretilen sağlıklı şekeri bıraktırıp NBŞ kullanmaya kullandırıyor. Daha sonra da hasta olan halka şeker ilaçları satıyor.

1980’li yılların ortalarında  sokakta oynarken annemiz biri çağırıp üzerine toz şeker serpilmiş yağlı ekmek veriyordu. Açlığımız hemen gidiyordu. Şimdi ise dünyaları yiyoruz ama doymuyoruz. Araştırdık;  nedeni vücudumuzun ihtiyacı olan şekeri eğer pancar şekerinden alırsak insülin hemen doyuyor ve açlık hissi gidiyor ama NBŞ’den alırsanız açlık hissi kaybolmuyor hata daha da artıyor. Şişmanlıyorsunuz fazla kilodan kaynaklı hastalıklar yani şeker ve tansiyon hatta kanser oluyorsunuz. İlaçları da yine NBŞ’leri satan firmadan alıyorsunuz. Yani bize çift dikiş yapıyorlar.

Bu nedenle sağlıklı şeker tüketmek de çok önemli.  Ülkemiz bu yönden çok zengin. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk hemen yanımızda Türkiye’nin ilk şeker fabrikasını kurdu.  Onu korusak ve geliştirsek bu NBŞ’ lerden kurtuluruz.

Ancak yerli ve milli nutuklar atanların en yerli en milli olması gereken şeker fabrikalarını satışa çıkarması bir de yandaş kanalların “Şeker Fabrikaları satılırsa Şeker Hastalığı ortadan kalkar” diye haber yapması insanla dalga geçmektir.

Yalan söyleyenler doğru söyleyenlere inanmazlar ama AKP’li ve MHP’liler, iktidar partisi yandaşı olan Keşanlı Yiğt Bulut’un Salı gününün akşamı TRT Haber’de yer alan programını izleselerdi şeker Fabrikalarının kapatılmasının Şeker Hastalığı ortadan kaldırmayacağını hatta daha fazla arttıracağını  anlarlardı.

Programda Yiğit Bulut bile “Recep Tayyip Erdoğan sağ olduğu müddetçe Şeker Fabrikaları Kapatılmayacak. Belki özelle devredilip güçlendirilecek” dedi.

Bizde diyoruz ki Şeker Fabrikaları’nın kapatılması bir parti sorunu veya bölge sorunu değil ülke sorunudur. Sadece CHP, İYİ Parti ve Küçük Sol Partiler değil AKP ve MHP de Şeker Fabrikalarının kapatılmaması için mücadele etmelidir.

Çünkü NBŞ’ler; “CHP ve İYİ Partilileri şeker hastası ve kanser yapayım AKP ve MHP’lileri yapmayayım” demez. NBŞ’ler AKP –CHP ayrımı yapmaz.  Parti ve bölge ayrımızı yapmadan herkesi hasta eder.

Kalın pancar şekeri ile sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek