Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 22 Şubat 2018, Perşembe 09:25:05 tarihinde eklendi. 877 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cehalet örgütlendi, aydınlık örgütlenemedi - Ertan Bayer

Cehalet örgütlendi, aydınlık örgütlenemedi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne yaklaşık 15 gün var.  Dünya’da,  ülkemizde, Trakya’da ve Lüleburgaz’da da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlanacak.

Ancak ülkemizdeki kutlamaların dünyadan daha farklı olması gerekir. İki yıldan beri OHAL ortamındayız. Son 15 yıldan beri  kadına, çocuğa ve hayvana şiddet ülkemizde hızla arttı ve şimdi zirve yaptı.

 Ülkemizde ki bu şiddet olayları Arap ülkeleriyle aynı seviyeye yükseldi.  Bunun nedeni ise İslam Dini’ni yaşıyorum adına toplumun Araplaşması.  Oysa ne İslam Dini’nde ne de diğer dinlerde kadına, çocuğa ve hayvana şiddet yok.

8 Mart Kutlanırken, 8 Mart’ı kutlayan emekten yana örgütler ve partiler bir kelime için kavga ederken karşılarında yer alan ve karanlıktan beslenen güçler ise bir araya geliyor ve daha da güçleniyor. Yani ülkemizde cehalet gitgide örgütlenirken aydınlıktan ve bilimden yana insanlar  yapılan iş kendisinin olsun diye birbiri ile kavga ediyor ve bir araya gelemiyor.

İşte bu nedenden dolayı 8 Mart’ı kutlayanlar,  kendisine aydın insan diyenler artık bencilliklerini bir kenara bırakmalı, kelimelere takmamalı ve birlikte hareket etmelidir. Aksi halde belki de önümüzdeki yıl bu kavga ettikleri toplantıları bile yapamayacaklar.

 

Kadına, çocuğa ve hayvanlara yapılan şiddeti ve bu şiddeti savunanları ŞİDDETLE kınıyoruz. Kalın sağlıcakla diyoruz… 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek