Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu yazı 20 Şubat 2018, Salı 09:23:03 tarihinde eklendi. 536 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AFRİN’İ DE, KANDİL’İ DE İÇİMİZDEKİ UZANTILARI ODALARI DA TEMİZLEMEMİZ LAZİM -

AFRİN’İ DE, KANDİL’İ DE İÇİMİZDEKİ UZANTILARI ODALARI DA TEMİZLEMEMİZ LAZİM

Tarladan iyi bir verim alınabilmesi için o tarlayı yabancı otlardan, dikenlerden temizlemek lazımdır. N. Fazıl Kısakürek’te okumuştum “Menderes ve iktidarına çok söyledim. Güç ve iktidar elindeyken şu ülke düşmanı odakları tamamen tasfiye et, diye. Yapmadı. Sonra onlar Türkiye’yi kaosa sürüklediler ve darbe yapıldı. Yassı Ada’ya şahitlik için çağırıldığında Menderes ile göz göze geldik kelepçeli ellerini kalp şekline getirmiş bana baktı ve gözlerini indirerek “haklıymışsın” demek istedi…” diyordu. Menderes’in başını yiyen, Demirel’e ve Özal’a hiç huzur vermeyen Erbakan’a başbakanlık yaptırmayan bu odaklar artık bir şekilde dağıtılmalı ve tasfiye edilmelidir. “Mimar, mühendis ve elektrik mühendisi odaları Türk Tabipler Birliği, barolar” bunlar aynı mesleği paylaşan üyelerinin beşte birinin bile fikirlerini temsil etmiyorlar. Mimar mühendis ve elektrik mühendisi odalarını ele alalım. Lüleburgaz’da yaşayan bir inşaat mühendisi arkadaşım var diyor ki; “Bir gün telefonuma bir mesaj geldi, üyesi olduğumuz odanın genel merkezinden “filan günü İstanbul Boğazı’nda üçüncü köprünün yapılacağı yerde “köprüye hayır” mitinginde buluşalım…” Ben bunları elli senedir bilirim. Keban Barajı yapıldığında zamanın başbakanı mühendis olan Demirel’i bu barajı yaptı diye odadan ihraç etmişlerdi. Yine “aynı barajın yapılışında görev aldı” diye elektrik mühendisi Özal’ı da odadan ihraç etmişlerdi. Şimdi Keban Barajı bu ülkeye faydalı değil midir? Bu odalar ve CHP gerek Keban Barajı’nın yapılması sırasında gerekse Boğaz Köprülerinin yapılışı esnasında ne kadar itiraz ettiklerini ne yürüyüşler, mitingler yaptıklarını hep gördük.

Bunların Kandil’den, Afrin’den yani PKK’dan ne farkları var? PKK, Yüksekova’da yapılan hava alanına karşı çıkıyor, bunlarda İstanbul üçüncü havaalanına karşı çıkıyorlar. PKK yaptırmamak için kurşun sıkıyor, iş makinelerini yakıyor. Bunlarda Taksim’e çıkıyorlar polis aracı, ambulans, belediye otobüslerini yakıyorlar (altı yüzden fazla araç yaktılar) ne farkları var? Sadece ellerinde kalaşnikofları eksik, hedefleri aynı. Eskiden “TÖS” Türkiye Öğretmenler Sendikası ardından TÖBDER vardı, öğretmenleri bunlar temsil ediyorlardı. Tekelleri kırıldı şimdi üçüncü beşinci sıraya düştüler fena mı oldu? Bunlarında tekelleri kırılmalıdır. Bütün mimar, mühendis, avukatlardan aidat alıyorlar ama sadece PKK’nın ve CHP’nin görüşlerini seslendiriyorlar. Bunlar süratle CHP’nin ve PKK’nın arka bahçesi olmaktan çıkarmalıdır. Bize köprülere, barajlara, santrallere, havaalanlarına, hızlı trenlere, denizaltı tünellerine velhasıl Türkiye’nin kalkınmasına karşı çıkan engel olan, kaoscu, anarşist odalara ve yapılara ihtiyacı yoktur.

 

Devletimiz ve milletimizle barışık, aydın ve akıllı odalara ihtiyaç vardır. Yoksa bünye zayıfladığında bunlar verem mikrobu gibi ortaya çıkarlar. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek