Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 16 Şubat 2018, Cuma 09:56:41 tarihinde eklendi. 611 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÖZGÜR SURİYE ORDUSU (Ö.S.O) -

ÖZGÜR SURİYE ORDUSU (Ö.S.O)

Lafı hiç uzatmadan “Türkiye’ye düşman olanlar özgür Suriye ordusuna da düşmanlar Türk askerine düşman olanlar özgür Suriye ordusuna da düşmanlar” deyip kessem olacak ama ben yine de teferruata gireyim. Nereden başlayalım? Özgür Suriye ordusu, Suriye’nin tek özgür ordusudur. Suriye’de üç silahlı güç vardır. Birincisi Amerikan komünistlerinden oluşan PKK ve türevleridir. Bunlar Amerika ve İsrail menfaatleri için çarpışırlar. Silahlarını da yine Amerika ve İsrail sağlar. İsimleri PYD, YPG olmuş hiç fark etmez. Şuanda ordumuz ve özgür Suriye ordusu omuz omuza bunlarla çarpışıyor. İkinci silahlı güç ise Eset güçleri, yani yönetimin silahlı güçleridir. Bunlarında arkasında İran ve Rusya vardır. Her ne kadar “yönetimin güçleri diyorsak da arkalarında Suriye halkı yoktur. Suriye devletini gasp etmiş gizliden gizliye emperyalizmin desteklediği bir diktatörün  esareti vardır. Suriye halkı bu diktatörden kurtulmak istediği için isyan etmiştir. O diktatörü “Suriye’nin bir ferdi ve milli bir idarecisi kabul etmemiştir” Suriye’yi işgal etmiş, devleti gasp etmiş düşman gücü olarak görmüştür. Eset yönetiminin arkasında Suriye halkı yoktur. İran vardır. Kendisini İran askerleri korumaktadır. Bugün İran ve Rus güçleri çekilse Eset üç günde kendi halkı tarafından düşürülür. Geride kim kaldı? Özgür Suriye Ordusu kaldı. ÖSO yani Özgür Suriye Ordusu Suriye halkının kahir ekseriyetini temsil eden tek güçtür. Ha “Elnusra, Daeş vs.” gibi örgütler varsında onlar ABD ve yandaşlarına Suriye’de operasyon yapmasını sağlamak ve Suriye’nin milli bütünlüğünü dağıtmak için “CIA ve MOSSAD” yani ABD ve İsrail için kurulmuş taşeron çetelerdir. Özgür Suriye ordusunu Suriye ordusundan ayrılan subaylar kurmuşlardır. Mensuplarının tamamı Suriyelidir. Çoğunluğu Arap olmakla beraber içlerinde Kürt’te, Türk’te vardır.

 

Türkiye’yi sevende Suriye’deki silahlı tek güçtür. Bazıları acaba bu Özgür Suriye Ordusundan neden rahatsız oluyor? Amerika sevmediği için mi? Yoksa ESED sevmediği için mi? Ya da Türkiye’yi çok sevdikleri için mi? Yani Türk ordusuyla omuz omuza emperyalizmin köpekleriyle çarpıştıkları için mi? Bu ne gaflet diyemeyeceğim. Zira bu kadar gafletin ardı ardına sıralanması “Gaflet” kelimesiyle izah edilemez. Bu olsa olsa “ihanet” kelimesiyle anlatılabilir. Adamlar PKK’ya PYD’ye Esed canisine söyleyemedikleri hakaretleri Özgür Suriye Ordusu’na söylüyorlar. Yazıklar olsun. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek