Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu yazı 15 Şubat 2018, Perşembe 09:46:22 tarihinde eklendi. 858 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarım Kongresi kaçırılmamalı - Ertan Bayer

İzmir İktisat Kongresi 17 Şubat 1923’te İzmir’de yapıldı. 5 yıllık kalkınma planları ile birlikte iki kez tam, bir kez de yarım yapıldı. Dünya 1929 Ekonomik Krizi’nde tamamen çökerken ayakta kalan Türkiye oldu.
Tarım Kongresi  kaçırılmamalı

İşte Türkiye’nin bu İzmir İktisat Kongresi  bugünlerde CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’ne örnek oldu. CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü Şubat Ayı sonunda Lüleburgaz’da Tarım Kalkınma Kongresi düzenleyecek.

Tarım Kongresi’ne Marmara Bölgesi’nde bulunan tarımla ilgili birlikler katılacak.

Tarım ve Turizm Bölgesi olan Kırklareli’nde düzenlenecek bu Kongre’de Tarım üzerinde oynan oyunlar, buna karşı ne yapılması gerekir gibi konular branşlarında uzman konuşmacılar tarafından anlatılacak.

Bu nedenle Tarım Kongresi kaçırılmamalı.

X                 x           x

Sevgi herkes için gerekli

Özellikle son 5 yıl içerisinde her şey göstermelik oldu. Aile içinde kavgalı olan çiftler facebook’ta mutluluk pozları vermeye başladı.

Yaptığı kötülükle milleti yıldıranlar Cuma günleri yaptıkları paylaşımlarla adeta melek oldu.

İşte sahteliklerden birini de Sevgililer Günü’nde yaşadık.

Ayda 4 kez sevgilisini nişanlısını veya eşini düzenli döven adam sevgilisine çiçek gönderiyor. Sevgilisi de çiçeği facebook’ta  paylaştıktan sonra aç karnına sopayı yiyen üniversite mezunu kızlar biliyoruz biz.   

Ve diyoruz ki, aşkı da, sevgiyi de kendiniz için yaşayın, başkalarını kıskandırmak veya başkalarına hava atmak için değil.

Bir de sevgiyi tüm insanlar ve hayvanlar için gösterin. Sadece karşı cinse cinsellik için değil.

 

Unutmayın dünyayı güzelleştirecek olan çıkarsız sevgidir.   

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek