Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu yazı 01 Şubat 2018, Perşembe 09:24:25 tarihinde eklendi. 768 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 Temmuz’da “Yerel Seçimler” olabilir - Ertan Bayer

15 Temmuz’da “Yerel Seçimler” olabilir

Türkiye 2010 yılından sonra Olağanüstü olaylar yaşamaya başladı. 2011 yılından sonra ise artık bir önceki yılı aramaya başladı.  15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından ilan edilen OHAL durumu ile 2018 yılına girdik.

Türkiye’nin operasyon başlatması, hükümet temsilcilerinin açılışlar yapması AKP Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç’un da Dere Boyu’nda bulunan sel mağduru vatandaşları ziyaret etmesi ve “ Sel baskının sorumlusu belediyedir” demesinin ardından 15 Temmuz 2018 Pazar günü Türkiye’de Yerel Seçimler’in yapılacak olma ihtimalini güçlendirdi.

CHP’de ise kurmaylar 15 Temmuz 2018 tarihinde Genel Seçimlerin olabileceğini konuşuyor.   Ancak Nisan ayının içinde; “Seçim olacak mı?”, “Olacaksa hangisi olacak?” soruları yanıt bulacak.

Türkiye’de 3-4 Şubat 2018 tarihinde CHP Büyük Kurultay’ın ardından Afrin Operasyonu, Nisan Ayı’nda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı kurumların seçimleri ardından da ülke seçimleri konuşulacak gibi görünüyor.

Ekonomi hem yerelde hem de genel de kötü

Türkiye’de 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından kendini hissettiren ekonomik kriz vatandaşlara zor günler yaşatmaya devam ediyor. Dileğimiz bu ekonomik krizin hükümetin alacağı iyi niyetli ve çözüme odaklı önlemlerle açılması. Aksi halde alt tabakada yaşanan ekonomik kriz kısa bir süre sonra üst tabakayı da etkileyebilir. Bu sıkıntıya ülke genelinde çözüm bulunmalıdır.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek