Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu yazı 25 Ocak 2018, Perşembe 10:26:55 tarihinde eklendi. 978 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

25 yıllık özlem - Ertan Bayer

25 yıllık özlem

25 yıl önce 24 Ocak 1993 yılında Uğur Mumcu evinin önünde aracına konan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Uğur Mumcu ABD’nin ve İsrail’in PKK’yı desteklediğini, ülkemizde FETÖ’ nün  örgütlendiğini ve Cumhuriyeti yıkmak için 25-30 yıl sonra darbe yapabileceğini yazmıştı. Bu yazılardan sonra öldürüldü. Yazıyı yazdığı tarih 1992 yılı. 24 yıl sonra 2016 yılında 15 Temmuz darbe girişimi oldu.

Ülkemiz mevcut iktidar döneminde özellikle 2011-2016 yılları arasında çok kötü yönetildi.  Bu kötü yönetimin yaptığı yıkımları yerine koyabilmek için OHAL üstüne OHAL ilan ediliyor.  Haksız yere insanların bazıları da işinden ve aşından oluyor. İkinci KHK’ lar la göreve iade edilse ile bir kere hata yıkımları getirebiliyor.

İşte Türk Ordusu da Afrin’e bu kötü 5 yılın telafisini yapmak için harekat düzenledi. Dileğimiz 2011-2016 yılları arasında yapılan bu hatalar bir daha yapılmaz ve ülkemiz bu kötü günlerden kurtulur. Giderleri azalır gelirleri artar ve halkının gitgide yoksullaşması sona erer.

İşte Uğur Mumcu, ülkemizde olacakları 25-30 yıl önceden görebildiği için değerli bir insandır. 25 yıldan beri de saygı ve özlemle anılması bu yüzdendir.

Lüleburgaz’da oda seçimleri sona eriyor

Lüleburgaz’da geçtiğimiz hafta oda ve kooperatif seçimleri tamamlandı. Şubat ayı sonuna  kadar tüm oda seçimleri tamamlanacak. Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası ile Lüleburgaz Ticaret Borsası seçimleri de Nisan Ayı içinde yapılacak.

CHP  Kurultay yapıyor

CHP’nin iki yılda bir yaptığı Büyük Kurultay bu yol 3-4 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak. Yaklaşık 1250 delegenin oy kullanacağı kurultayda Kırklareli’nde de 6 kurultay delegesi oy kullanacak. Pazartesi toplantısında CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı; “Desteğimiz Kılıçdaroğlu’na” diyerek en azından kendi oyunu açıkladı.  Türkiye ve özellikle Trakya CHP’nin büyük kurultayını merakla bekliyor.

 

  Kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek