Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu yazı 23 Ocak 2018, Salı 09:40:49 tarihinde eklendi. 602 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP İLE AK PARTİ ANLAŞTI, CHP DE AB İLE MİSİLLEME YAPTI -

MHP İLE AK PARTİ ANLAŞTI, CHP DE AB İLE MİSİLLEME YAPTI

Malumunuz MHP ile Ak Parti cumhurbaşkanlığı mevzuunda anlaştı. Yani Tayyip Erdoğan’la Devlet Bahçeli bir araya gelip anlaştılar. MHP cumhurbaşkanlığı seçiminde aday göstermeyeceğini açıklamıştı ya, buna da CHP sözcüleri çok kızmış, adeta ateş püskürmüşlerdi ya (sanki MHP babalarının uşağıydı). Bu arara biz CHP’den bir misilleme bekliyorduk, herhalde “CHP’de HDP ile birleşerek karşılık verirler” diye düşünüyorduk. Ama CHP daha üst düzey bir atılım yaptı. Avrupa Birliğiyle bir toplantı yaptı. Zaten CHP’nin Avrupa Birliğiyle ilgili aşkını biliyoruz. Hatta bir İzmir Milletvekili “İzmir olarak biz Türkiye’den ayrılalım da Yunanistan’la birleşelim de böylece Avrupa Birliği’ne girelim…” demişti. (Herhalde Yunanlılar İzmir’den kaçarlarken o bir yerlere gizlenerek kalanlardan olmalı) CHP’nin Avrupa eşkıyalarıyla muhabbeti tartışılmaz Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP üst kademesi geçen hafta Avrupa Birliği üyesi devletlerinin büyük elçileriyle bir toplantı yaptı. İçeride ne konuştular, ne kararlar aldılar, muhalefet partisi mensupları emperyalizmin temsilcileriyle böyle dört duvar arasında neler konuşur, bilemeyiz (aslında tahmin ediyoruz da neyse) Acaba CHP üst yönetimi Avrupalılara akıl mı verdi, yoksa onlardan akıl mı veya direktif mi aldı?

 

Bu Avrupalıların ülkemiz ve milletimiz hayrına iyi şeyler düşüneceklerini sanmıyorum. Kılıçdaroğlu ve çevresi de öyle onlarında Türkiye adına hiçbir zaman güzel bir teklifini duymadık, güzel bir teşebbüse destek olduklarını da görmedik. Hani o emperyalist ajanı Can Dündar içeriye atıldığında da yine CHP milletvekilleri hepsi de Avrupa haydutlarıyla beraber Cumhuriyet Gazetesi önünde toplanmışlardı ya. Ben Avrupalı ve Amerikalılardan bahsederken sürekli “Haydutlar, hırsızlar” deyip duruyorum. Neden? E öylelerde ondan. Dünyayı sömürenler onlar değil mi? Şimdi de etrafımızda başımıza türlü belalar açanlar onlar değil mi? Neyse o gün Cumhuriyet Gazetesi’nin önünde toplanmışlardı da “ajanımızı, uşağımızı, köpeğimizi neden tutukladınız? Salın” eylemleri yapmışlardı. Hatta o günkü ABD başkan yardımcısı “Baydın” da gelip ajanlarının oğluna “senin baban bir kahraman” demişti. Kimin kahramanı? “ABD’nin kahramanı yani ajanı, yani köpeği” velhasıl CHP’liler her zaman bu haydut Avrupa ve ABD’lilerle çok buluşuyorlar, çok anlaşıyorlar, çok sevişiyorlar. Ammaa, Avrupa’nın elçileri falan Kılıçdaroğlu’yla iyi anlaşıyor da, halk öyle değil. Halk Kılıçdaroğlu’nu dinlemiyor, dinlese de inanmıyor. Galiba onlarda anlamışlar Kılıçdaroğlu’nun hafifliğini ve de yalancılığını. Neden mi? Yahu adam geçen sene tam da turizm sezonu açılacağı sırada kalkıp gitti. Almanya’ya orada yayın yapan “Yahudi Mordak’ın FOX” derğisine demeç verdi. Dedi ki Türkiye’ye gelmeyin “Türkiye’de can güvenliği yok” (sonra ölürsünüz) dedi. Gazete bunu en iyi şekilde yayınladı. Peki ne oldu? Kimse inanmadı. Almanlar daha da fazla geldiler. Olur mu yahu Kılıçdaroğlu rezil olduğuyla kaldı. Halbuki turizm gelirleri Türkiye’nin ödemeler dengesinde çok önemli bir yer tutuyor. Kılıçdaroğlu’nun bunca çabasına rağmen geçen sene otuz iki milyar dolar turizm gelirimiz olmuş. Acaba son toplantıda Avupalılara Kılıçdaroğlu bunu da söylemiş midir? Her neyse Kılıçdaroğlu Avrupalılarla birlikte büyük bir plan peşinde. Haberiniz olsun. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek