Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu yazı 11 Ocak 2018, Perşembe 14:11:56 tarihinde eklendi. 2409 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Düşman mı rakip mi ? - Ertan Bayer

Düşman mı rakip mi ?

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 3 Aralık 2017 tarihinde İlçe Başkanlığı seçimleri oldu.  Özgür Kaya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı seçildi.3 rakibi vardı. Rakiplerinden sadece Zeki Akın kendisini tebrik etti. Şeref Dinçer ve Alaaddin Güncer tebrik etmedi.  Milletvekillerinden Turabi Kayan ile Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak da hala tebrik etmedi.

CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nda 7 Ocak 2018 tarihinde İl Başkanlığı seçimleri yapıldı. Mevcut İl Başkanı Ünal Başkur’un “Kim seçilirse seçilsin birlikte çıkalım” önerisine rağmen kaybeden Tuna Soykan seçim bölgesini terk etti. Pazartesi günü seçilen CHP Kırklareli İl Başkanı T. Okan Çobancık, Lüleburgaz’a geldiğinde iki vekil de yoktu. Kendisini desteklemeyen belediye başkanları da. Oysa Tuna Soykan İl Başkanı seçilseydi. Vekiller Pazartesi günü Lüleburgaz’da gözde gösterisi yapacaktı.  Oysa vekillerin tarafsız olması gerekir. Belediye Başkanlarının da.

Şimdi buradan diyoruz ki “Siz rakipsiziniz düşman değil. Düşmanca tavırlar sergilemeyim. Küçük olsun benim olsun değil büyük olsun bizim olsun deyin. CHP’nin iktidar olması için mücadele verin.”

X                x                        x

Gazetecilik yapmak zor iştir

10 Mayıs 2002’den beri bu  sektördeyim. Muhabir olarak ve köşe yazarı olarak.  Bu iş içinde çok dostum çok da düşmanım oldu.

Ama beni sevmeyenler hep kötü kalpli insanlardı.  Sevenler ise iyi insanlardı.

Şahsi çıkarlarını düşünenler beni hiç sevmedi. Küçük olsun benim olsun diyenler beni hiç sevmedi.

Ama bizi seven iyi insanlar bize yetti. Buradan bizi seven iyi insanlara diyoruz ki biz iyiliğin yanında olmaya devam edeceğiz. 

Tüm meslektaşlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü olsun. Kalın sağlıcakla….

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek