Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 02 Ocak 2018, Salı 09:20:14 tarihinde eklendi. 705 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KILIÇDAROĞLU’NA NEDEN “SOROS MAYMUNU” DEDİM -

KILIÇDAROĞLU’NA NEDEN “SOROS MAYMUNU” DEDİM

Geçen haftaki yazılarımın birisini Kılıçdaroğlu için “Soros Maymunu” kelimesiyle bitirmiştim. Duydum ki bu sözler bazı arkadaşları çok kızdırmış. Haklı olabilirler. Belki de o kadarda ileri gitmemeliydim. Ama emin olun ki Kılıçdaroğlu’nun iktidar mensupları için kullandığı şu kelimenin yanında benim sözlerim çok yavan kalır. “Haramilerrr…” ne emektir? Harami? Eşkıya demektir, eşkıya. Bu sözler benim maymun sözümden daha mı yumuşaktır? Üstelikte elinde hiçbir belge yok iken. Yalan ve iftira atmak. Ben eğer Kılıçdaroğlu için “Soros Maymunu” diyorsam haklı gerekçelerim var. Anlatayım mı? Amerikada dünyanın en zengini olan bir aile vardır. “Rockefeller” ailesi. Bir gün bizim reisle sohbet ederken ben Rockefeller’den bahsetmiştim. “Sen Rockefeller kimdir bilir misin?” dedi. Ben bilmiyorum sen söyle dediğimde; “O dünyanın ilk dolar milyoneridir.” demişti. İşte bu ailenin sermayesinin “yüz trilyon dolar” olduğu söyleniyor. Yanlış yazmadım “yüz trilyon dolar”. Bu adamların spekülatörlük ve kirli işlerini de genellikle Soros soy isimli bir Polonya Yahudi’si Şeytan yönetir. Hani “Amerika Kötü” diyoruz ya, Amerika’yı kötü yapan bu şeytanlardır. Kırk yıl kadar önce bir Amerikalının yazdığı kitapta komünist ihtilalinde Rockefeller ailesinin Lenin’e iki yüz milyon dolar yardım ettiğini görünce hayretler içerisinde kalmıştım. Zira meğer komünizmde onların tek elindeymiş. Bilmem seyrettiniz mi? İsrail’de bir anaokulunda öğretmen ders veriyor. Çocuklar öğretmenin dediklerini yüksek sesle tekrar ediyorlar. Cümlelerden bir tanesi de şu; “Bizim Krallarımız var. Onlar bizi korur…” İşte İsrailli çocukların “Krallarımız” dedikleri o namussuzlardır. Yani Rockefeller aileleri ve benzerler. İşte bu para babası haydutların dünyayı karıştırmak için yardım ettiği sivil toplum vakıfları vardır. Türkiye’de de var tabi. Türkiye’deki “Rockefeller ve Soros”tan yardım alan STV’nin yani sivil toplum kuruluşunun kurucularından bir tanesi de Kılıçdaroğlu’dur. Bunu ilk açıklayan şuanda CHP İstanbul’dan Milletvekili olan “Barış Yarkadaş”tır. Eğer ben Kılıçdaroğlu için “Soros Maymunu” diyorsam, haksız mıyım? Arkadaş, arkadaşa kız bana kızma. Eğer Türkiye’de bir şahıs Rockefeller ve Soros’tan para yardımı alıyorsa o adam Türkiye’nin de, Türk Milletinin de düşmanıdır. Bende onun düşmanıyım. “Soros Maymunu” dediysem az bile söylemişim.

Bunlar dünyayı karıştırıyorlar. Geçmişte Gürcistan’ı, Ukrayna’yı karıştıranlar onlar. Bizdeki taksim olaylarının arkasında da onlar vardı. Düşünebiliyor musunuz? Taksim’de olaylar başlayacak, daha günler öncesinden dünyadaki bütün Siyonist haber ajanslarının görevlileri yayın araçlarıyla gelip üs kurmuşlardı. Taksim’deki Koç ailesine ait Divan Oteli eşkıyaya tahsis edilmişti. Koskoca Koç anarşist eşkıyaya otelini neden teslim ediyor? Çünkü o dünya çetesinin Türkiye’deki adamlarında ondan zenginlikleri de, siyasi güçleri de oradan geliyor. Bine yakın araç gereci yakan, Türkiye’yi yüz milyon dolardan fazla zarara sokan, hükümeti devirmeye çalışan, kalkınma hızımızı aşağılara düşüren bu hareketlerin arkasında hep Amerika’daki haydut çeteleri vardır. Dahası FETÖ’nünde arkasında o alçaklar var. Geçmişteki darbelerimizin de arkasında hep onlar var. Yeryüzünde ne kadar mazlum, ne kadar yetim, ne kadar alçak varsa arkasında yine hep onlar var. DAEŞ’in, El Kaide’nin, Bokoharam’ın da arkasında yine onlar var. Dahası Kemal Kılıçdaroğlu’nunda arkasında onlar var. Anladınız mı?

 

Saygılarımla…

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek