Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 29 Aralık 2017, Cuma 09:46:22 tarihinde eklendi. 637 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BIRAKALIM HAÇLI SAÇMALIKLARINI DA MİLLİ KİMLİĞİMİZE DÖNELİM -

BIRAKALIM HAÇLI SAÇMALIKLARINI DA MİLLİ KİMLİĞİMİZE DÖNELİM

Malumunuz yeni bir yılbaşındayız. Bizim için duvardaki takvimin değişmesinden başka hiçbir mana ifade etmeyen yılbaşı bir çok insanımız için sanki “Türklük ve Müslümanlıktan, Hristiyanlığa geçme süreci” gibi yaşanıyor. Yani “vaftiz töreni” gibi kutlanıyor.

Papaz elbiseleri giyiliyor, papaz sakalları takılıyor, içiliyor, kusuluyor. Velhasıl bizim dinimizle, milli kültürümüzle hiç alakası olmayan şenlikler, saçmalıklar kırla gidiyor, bu nedir Allah aşkına?

Hristiyanları anladık. Bunlar milli kimliklerini bu ayin ve şenliklerle dini bir kalıba sokup, güçlendiriyorlar. Peki, bize ne oluyor? Biz Hristiyan mıyız? Bazılarına göre yılbaşı gecesi İsa Peygamberin dünyaya geldiği geceymiş. Bazılarına göreyse Noel adında bir keşişin yani papazın dünyaya geldiği geceymiş. Her ikisi de bizim milli kültürümüze hitap etmez, bizi ilgilendirmez. İlla da bize bir milli kahraman lazımsa “Dede Korkut” var ya dedem korkut ne güne duruyor? Milli kimliğimiz kendi milli değerlerimizle güçlenir. Ben televizyon ekranlarında pis papazları değil, dedem korkut karakterlerini görmek isterim. Çünkü ben Müslüman Türk milletinin bir ferdiyim. “NOEL BİR HAÇLI SEMBOLÜDÜR”

Birazcık tarih bilinci olanlar şunu iyi bilirler ki dokuz asırdır topraklarımız haçlı saldırısı altındadır. Batının sömürge hücumları olan haçlı saldırılarına atalarımız canı ve kanıyla karşı koymuş ve onlara Anadolu’yu mezar etmiştir. Batının haçlı eşkıyası hiç durmamış, hiç vazgeçmemiştir. Silahların sustuğunda fitnelikleri ve ajanları devreye girmiştir. Hani Kenya cumhurbaşkanı ne diyordu? “Batılılar geldiler bizim elimize birer İncil verdiler, yumun gözlerinizi dediler, gözümüzü açtığımızda gördük ki onların elindeki İncil bizim elimizdeydi. Bizim tapularımı ise onların eline geçti” Hristiyanlık tam bir emperyalist sömürgeci dinidir. Bütün papazlar, misyonerler ajandırlar. Hani ben her zaman söylerim ya “semavi dinler üçtür, Yahudilik, Hristiyanlık, Müslümanlık. Yahudilik fitnecilerin dinidir, Hristiyanlık sömürgecilerin, İslam ise Allah C.C.’nün dinidir.” Noel de bir ajandır. Bir sömürgeci ajanıdır. Güya onun çok yardım sever olduğunu söylüyorlar batılılar, çocukları çok sever çokta yardım edermiş. Pis yalancılar, etseler ya Suriyeli çocuklara? Oralarda istediğiniz kadar yetim var, kaç tanesini doyurdunuz? Kaç tanesinin başını okşayıp bir elbise giydirdiniz?

Yine çocukları sevende, giydirende, yedirip içirende dedem korkutun torunları yüce ve alicenap Türk milletidir.

 

Bu Noel denilen papazı, bu haçlı tortusunu en kısa zamanda ülkemizden def etmeliyiz. Bu haydudun niyeti kimseye yardım etmek falan değildir. Yardım bahanesiyle yurdumuza gelip evimize girip çocuklarımızı kandırmak ve esir etmektir. Hem zaten bu papaz iyi bir adam olsaydı evlere bacadan değil de kapıdan gelirdi. Eşkıya gibi bacadan gelirmiş pis haydut. Benim dileğim şudur dedem korkut eline sopayı almalı bu pis papazın peşine düşmeli onu ta cehenneme kadar kovalamalı, kapı kuleden sınır dışına çıkarmalıdır. Unutmayalım, silahlı savaşı kaybeden yeniden toparlanıp kazanabilir ama kültürel savaşı kaybeden ebediyen esir olur. Saygılarımla. 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek