33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 22 Aralık 2017, Cuma 10:05:21 tarihinde eklendi. 620 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD İLE TÜRKİYE SAVAŞIYORSA BENİM YERİM CUMHURBAŞKANIMIZIN YANIDIR -

ABD İLE TÜRKİYE SAVAŞIYORSA BENİM YERİM CUMHURBAŞKANIMIZIN YANIDIR

Meseleyi iyi anlayalım, bütün emareler bunu gösteriyor, değil mi? Sizce de Amerika ve de İsrail Türkiye’mize savaş açmamış mıdır? Yani düşük yoğunlukta bir savaştan bahsediyorum. Gerçi böyle bir savaşı biz istemedik. Dünyanın öbür ucundaki bir süper devletle neden savaş isteyelim ki? Fakat bela geliyor. Biz istemesek de geliyor. Ne yapalım, teslim mi olalım? Evet, üzerimizde B52’ler uçmuyor, koros füzeleri şehirlerimizi vurmuyor ama içimizi karıştırıyorlar. Taksim kalkışmasında altı yüzden (600) fazla arabamızı yaktırdılar. Ortalığı savaş alanına çevirdiler. PKK’nın elindeki birçok silah Amerika tarafından verilen silahlar. Yani Amerika kendisi bizatihi kurşun atmıyor ama attırıyor. PKK, PYD Amerikan askeri değil mi? Demek ki savaşıyormuşuz. Rus istihbarat uzmanları uyarıyor, bilgi veriyor, “2016 15 Temmuz gecesi, yani darbe gecesi iki CIA ajanı büyük adadaydı” diye. Gerçi bu haberi bizim istihbaratımızda tespit etmiş ve gazetelere, televizyon ekranlarına düşmüştü ama kendi kaynaklarımızı biraz propaganda diye anlamıştık. Ruslarda bu olayı teyit edince Amerika’nın bizatihi darbenin gırtlağına kadar içerisinde olduğu inkar edilemez hale geldi. Gerçi zaten Türkiye’de bir söz vardır “Amerika istemeden darbe yapılamaz” diye. Fakat bu defa ve de ilk defa Amerika istediği halde yapamadılar. Artık bizimde bardağımız doldu. Bu alçak, namussuz, şerefsiz Amerika Türkiye’de defalarca darbe yaptırdı. Demek ki bunlar Türk milletinin düşmanıdırlar. Mademki bu namussuzlar milletimizin düşmanıdır o zaman bunlara uşaklık yapanlarında analarını bellemek lazım gelir. Rusya’da yaygın bir söz varmış “İngiltere düşmanınsa oturup bir kere düşüneceksin. Eğer dostunsa o zaman iki kere düşüneceksin” aynı sözü bizde Amerika için düşünmek mecburiyetindeyiz. Alçakların dostluğu düşmanlıklarından daha beter. “Dost, müttefik, stratejik ortak” diyoruz. O alçaklar ne haltlar karıştırıyorlar.

İktidarının ilk yıllarında ben Tayyip Erdoğan’dan kuşku duyuyordum, aleyhinde çok yazılar yazdım. Emperyalist çevrelerle atışmalarını takiyye sanıyordum ama yavaş yavaş dikkatimi çekiyordu. Baktım ki benim yeryüzünde ne kadar düşman bildiğim kişi çevre ve devlet varsa hepsi de Tayyip Erdoğan’a düşman. Bu durum yavaş yavaş beni Tayyip beyin yanına itti. Bir solcu dostum şöyle demişti “Tayyip Erdoğan Amerika’yı aldatmış. Amerika Erdoğan’ın üzerini çizmiş”

İşte şimdi oldu. Mademki ABD “silmiş, üzerini çizmiş o zamanda biz defterimize yazalım” solcu dostum bu sözleri söylerken güya Erdoğan’ın aleyhinde propaganda yapmaya çalışıyordu. Oysa benim için bu sözler tam da bir referanstı. Yüreğinde vatan sevgisi olan her milliyetçi içinde böyledir. Amerika sevmiyor diye bizde mi sevmeyeceğiz. Ulan bize Amerika’nın sevmediği adam lazım, sevdiği değil. Amerika’ya etrafında kuyruk sallayacak köpek lazım. Tayyip Erdoğan gibiler değil.

Bu savaş kızışacağa benziyor. Ruslar “2016 – 15 Temmuz darbe gecesi siz ABD’yi yendiniz. ABD sizi affetmez. Bu saldırının arkası gelecektir” diyorlar. Eğer doğruysa. Eğer ABD bizimle savaşacaksa, bu savaşında komutanı Erdoğan ise biz bu savaşı kazanacağımızdan yüzde yüz eminiz ya, çünkü biz yurdumuzu ve bağımsızlığımızı savunuyoruz da olur ya kaybedecek bile olsak yine de Erdoğan’ın yanındayız. Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek